Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ETAPA & GRAM

Ivet v Praze! A víte, co to znamená?


Pokud blog čtete nějakou dobu, tak víte! Znamená to kavarenský povalovaní a objevování. Protože s kým jiným než s Ivet.

Tentokrát přišla řada na dlouho očekávanou Etapu. Už xkrát jsme si říkaly, jak tam musíme, ale vždy jsme objevily něco jiného, co vždy vyhrálo. 
Ale nyní byl ten den, kdy jsme se konečně vydaly do oblíbeného Karlína a Etapy. 

Hrozně nás lákaly palačinky, ale Ivet nepije a jsou zrovna na nějakém alkoholu. A já zas chtěla něco, co mě více zasytí a celkově jsem měla spíše chuť na slané. 
Takže já sáhla po vejci na hniličko a Ivet po míchaných vajíčkách s pórkem a k tomu chleba s marmeládou. Trochu wierd kombinace, že? Ale prý to bylo mega dobrý! To samé i to moje a cappuccino, které jsem si dala. Ivet zas zvolila fermentovanou vinnou limonádu, která byla.. zajímavá. No co vám budu, Ivet měla ráno takových zvláštních kombinací. 

Do Gramu, nově otevřeného podniku na Vinohradech, jsme se pak vydaly hned poté, co jsem si ještě skočila do čistírny. Původní plán bylo, vydat se tam jen tak na kafe/něco sladkého, protože Ivet pak potřebovala na 13:30 někde být a zase po snídani většinou nemáme hlad a místo na nějaký oběd. 

Ten den mi nicméně nebylo úplně nejlíp a věděla jsem, že kafe to ještě zhorší, celkově jsem byla i vystresovaná z práce, jak je toho teď více, tak jsem si dala vínko :D. No a Ivet konečně svoje oblíbené chai latte. Nicméně Gram je fakt super místo, myslím, že na práci naprosto ideální, čistý, minimalistický, plné květin a fakt se mi tam moc líbilo. Takže pokud jste ještě nebyli, doporučuji. Já mám určitě v plánu zaskočit tam někdy i na jídlo!




















 

Žádné komentáře