Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

VUCH

Fíhá, poslední příspěvek z 3. prosince. No... měla bych s tím něco dělat. Nicméně spolupráce s Vuch je už dokonce někdy z listopadu.


A proč s tím jdu ven na blog až teď? Je to jednoduchý! Protože blog čte a kouká na něj mamka a tyhle věci jsem jí nakonec dala jako on top dárky k narozeninám a pod stromeček. 

Vuch má super věci, které se mi hrozně moc líbí, ale mamka je naprosto miluje, a tak mi děláš větší radost podarovat a udělat radost jí, než si to nechávat pro sebe. Čím jsem starší, tak celkově raději dárky dávám, než dostávám a když vidím, že fakt udělají radost, tak mě baví jen ten pocit, že to fakt má cenu.:)

Takže tentokrát jsem vybrala malou kabelku a batoh, obojí v černé barvě. Mamka už má od Vuch béžový a šedivý batoh, a tak černý chyběl "do sbírky" a co je lepšího, než nosit černý Vuch batoh přes zimní měsíce. No a kabelka je tak krásně elegantní, že ji může vytáhnout klidně někam do divadla nebo na véču, zároveň se ale hodí i ke sportovnějšímu outfitu, zkrátka taková ideální kombinace.

Mrkněte na jejich produkty - https://www.vuch.info/, doporučuju všema 10!






















 

Žádné komentáře