Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 17

Fakt se nějak snažím do všeho zase naskočit zpět a dělat, co jsem dělala, co mě bavilo. Zároveň, co se týče #TÉRSDIARY, tak má nějak zase chuť a možná potřebu se ze všeho vypsat.


Nicméně co jsem koukala, tak poslední, tedy N. 16 tu mám z února minulého roku, což je trochu zvláštní. Protože únorem začalo moje nejhorší období. Dobře, možná tak zvláštní ne, protože pak jsem měla fakt mega moc prác v bývalé práci a tím pádem i málo času na sebe a svý aktivity, a snad nikdy jsem nebyla víc ve stresu z lidí okolo mě, nikdy jsem nezažila tak toxický, zlí a závistiví lidi. 

Ale tak to prostě je a klasicky na to dojedete v určitý oblasti jen a jen vy, ale vždy je to samozřejmě dobrý posun, jen ten proces prostě bolí a není to příjemný. S odstupem času prostě to je, jak má bejt a já jsem ráda tam, kde jsem.


Ale nebudu lhát, ještě jestli je to tím lednem zase, nebo fakt nevím co, nějak se momentálně necítím happy. A co si budeme, upřímně mi ani nový rok nezačal nejlepším způsobem. Osobní život...tam jen zklamání, já nevím, zažila jsem někdy něco jinýho? Přijde mi, že ne, což je fakt smutný. No a ostatní.. jsem vyčerpaná, unavená, možná i svým způsobem už i naštvaná. Když se snažíte a děláte fakt co nejvíc, často ještě slíznete ty věci vy, když se o ani o to starat nemusíte a pak to jde snad ještě proti vám. Asi je to ale moje kravina, "nesnáším" svou proaktivitu a pak se vlastně ještě divím. Možná fakt, kdo nic nedělá, nic nezkazí a závidím lidem, co nic nedělají, vypadá, že dělají, jen tak se vezou a jsou happy jak dva grepy. Jen taková já prostě bejt neumí, no.


No nevím, ono to vždycky nějak dopadne a vždycky se to nějak uklidní vše a prostě sedne, ale může už zase přijít nějaký hezčí, lepší období, nebo alespoň jaro? :D Ať je alespoň teplo, když už nic víc.


Kladná zpráva je, že jsem na štědrý den vyhrála foťák, který je tedy hlavně určený k vlogování. Nebojte, vlogovat nezačnu, tedy alespoň myslím. Mám na to moc nudný a nezajímavý život, ale myslela jsem si, že se to bude dost hodit při spolupracích - více videí, a plus ho můžu nosit skoro kamkoliv, do kabelky, a nemusím tahat ten svůj velký, který prostě na kafíčka ideální není. A mám takovou tu "profesní deformaci", že i když mám dobrý foťák na telefonu, není to prostě foťák a tak i na ten hloupý IG to dávat nechci. Záporná zpráva je, že mi ještě výhra nebyla odeslána. Holt si musím i zvyknout na to, že doopravdy ostatní nejsou jako já, všechno udělat hned, aby na mě nemuseli čekat, spolehliví,  atd.,atd.


Takže overall, pardon za možná negativní sloh, ale je to prostě teď tak, jak to je, aneb moje "It is what it is" a uvidíme, jaký to brzo bude a fingers crossed,  že snad lepší. A i když jsem vlastně vděčná i tak za to, kde jsem, co mám atd, prostě špatný nálady někdy jsou a nebudu si hrát na to, že nejsou a že je vše krásný a už vůbec ne, že někdo je na tom hůř atd, ano je, ale když se nějak cítíme, tak to prostě tak je a musí to jen přejít a ne, že si budeme ještě říkat, že proč si stěžujeme. Každý se může litovat, cítit se blbě a celým si tím projít a o to víc se pak s věcmi srovná.

Žádné komentáře