Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 15

Dneska, když jsem šla na střechu, jsem měla úplně chuť se vypovídat a zase po dlouhé době Térsdiary napsat. Tak uvidíme, zda mám náladu ještě teď a zda ze mě něco smysluplného vypadne.



Musím říci, že červen byl pro mě fakt docela náročným měsícem, dalo by se asi i říci měsíc plný změn, aniž bych na to byla připravená. 


Nečekala jsem to, ale na začátku tohoto měsíce jsem se musela stěhovat, což v první řadě znamenalo stres ohledně toho, zda vůbec najdu něco. To se ale jak zázrakem stalo hned asi do 4 dnů od toho, co jsem se dozvěděla, že se vlastně stěhuju a mám teď skvělej byt s terasou a výhledem a já jsem prostě milovnice výhledů, sunsetů a všeho okolo.

Takže zase vlastně se mi jen potvrdilo, že všechno zlý je k něčemu dobrý a hned se cítím jinak, když přijdu do novýho bytu, kde je to prostě fajn a pohodový. 


Celkově to bylo teď ale v práci docela náročný, bylo toho prostě dost, což se pak nahromadilo a minulý týden byl pro mě tím nejhorším. Vyčerpanost a  multitasking prostě daly znát a já udělala fuck up, který se mi nikdy nestal. Vlastně nic hroznýho tolik (bohudík), ale milý to pro mě taky nebylo.


Spolu s tím se lehce spojily rodinný problémy a všechno tohle, unavenost, stěhování, vyčerpanost, fuckup se prostě spojily a já bulela vodopády. Ve středu to bylo ještě o to víc humornější, když se to vše seběhlo na moje narozky. Ve čtvrtek jsem šla ještě na opravu zubu (vlastně nevím ani, zda s tím jsem spoko, možná jsem to čekala o něco lepší), no a jak už toho bylo moc, spontánně jsem si v pátek vzala dovolenou, abych si trochu odpočinula. 


Dopadlo to tak, že jsem přijela k mamce na vesnici a vythula už v osm večer.


No každopádně byly teď dva dny volno, v úterý dopoledne jsem dodělávala ještě resty, co jsem prostě nestihla udělat a odpoledne fotila. To samé vlastně i dneska ráno/odpoledne, tedy profocené skoro dva dny. Včera a dnes večer to vše upravila a už zase prostě byla v pracovním nasazení místo toho, abych trochu odpočívala. To nemluvě o tří hodinovém úklidu bytu, kdy jsem uklízela koupelny a ještě "špajz", který jako jediný mi chyběl k tomu, aby to tu vše bylo pořádně uklizené.


Na jednu stranu bych si namlátila, na druhou stranu jsem sice právě pracovala, ale dělala zase tu svojí kreativní práci (ne, že by moje práce normálně kreativní nebyla), ale zase jsem prostě po dlouhé době fotila, měla náladu na to fotit produkty, sebe, jídlo.. a prostě dělala to, co mě baví. 


Ale je mi jasný, že tu za chvíli zase budu kňučet, jak je toho moc:D


Každopádně na to, jak byl minulý týden doslova na nic, se vlastně teď cítím dobře. Asi mi to fakt pomohlo si uvědomit, že nesmím být tak hrr, že se nesmím nechat od lidí rozhodit hloupými řečmi, kašlat na svý domněnky jestli si někdo něco myslí a ne, a prostě se fakt začít focusovat. Jasně, prostě ta práce je a asi i bude náročná a bude toho moc, je to prostě marketing, ale vím, že mě to baví a nesmím si už tolik ty věci brát a hlavně se nesmím podceňovat! 


Tak uvidíme, jak dlouho mi tohle vydrží. Jo, a musím už konečně využívat tu multisportku a chodit cvičit! Tak wish me luck a třeba zase brzo u N. 16. 














Žádné komentáře