Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BISTRO CAFÉ LASKAVÁ

Spontánní dovča si žádala spontánní brunch.


Musím uznat, že poslední doba, a hlavně poslední týden, byly extrémně náročný. Za půl roku, až se tomu zasměju se tu možná svěřím i o mém menším fuckupu.

Nicméně si přijdu, že myslím na x věcí, přepínám se z racionálního myšlení do kreativního, stěhování, osobní život. Prostě když se to má sejít, tak se to sejde. Potřebovala bych sice delší dovolenou, ale až najdu s kým na ni jet, tak vyrazím.

Nicméně ve čtvrtek jsem byla ráno u zubaře a před tím, než jsem k němu jela, jsem se cítila už fakt done a tak jsem si do aplikace s dovolenou hodila spontánně pátek off a po zubaři zavolala kámošce, se kterou jsem se ve čtvrtek večer viděla, zda by v Praze nechtěla zůstat ještě v pátek ráno a zajít si po dlouhé době na brunch.

Ve čtvrtek jsme se sešly u mě a šli do Créme de La Créme, projít do Grébovky a pak hurá do baru Cobra. 

V pátek ráno ale směřovaly naše kroky do Bistro Café Laskavá, kde jsme ani jedna ještě nebyly, takže naprosto ideální. 

Bisto Café Laskavá se nachází na Anglické, nedaleko Náměstí Míru či I.P. Pavlova. Jelikož bylo hezky, sezení na zahrádce bylo jasné. Ivet zvolila na snídani francouzský toast a meruňkovou limonádu s rozmarýnem, já vejce benedikt a višňovou limonádu. Musím říct, že jsem byla přecpaná ještě odpoledne. 

Bylo to naprosto skvělý, jen kdybych měla něco říct, tak bych vytkla to rozmačkané avokádo na croissantu, ale to je můj problém, že nejsem tolik avo lover, ale jinak naprostá pecka.

A to i co se týče obsluhy, která byla fakt laskavá a super!

Takže pokud nevíte kam na víkendový brunch, moc doporučuji!

---

I have to admit that the last few days, and especially the last week, have been extremely challenging for me. Maybe like in six months, when I will laught about it, I might even share my little fuckup what happened to me.

However, I find myself thinking about x milion things, switching from rational thinking to creative thinking, moving, personal life. Just when it's supposed to come together, it comes together. I honestly need a longer vacation, but when I find someone to go with, I'll go.

Anyway, I went to the dentist on Thursday morning and by the time I got to the dentist I was feeling really exhausted, so I spontaneously threw my vacation into the holiday app we have and after the dentist I called a friend I was seeing Thursday night to see if she wanted to stay in Prague on Friday morning and have brunch after a long time.

We met at my place on Thursday and went to Créme de La Créme, walked to Grébovka and then hooray to Bar Cobra. 

Friday morning, however, our steps were directed to Bistro Café Laskavá, neither of us ever been to before, so it was absolutely perfect. 

Bistro Café Laskavá is located on Anglicka Street, not far from Náměstí Míru or I.P. Pavlova. Since it was a lovely weather we wanted to sit in the garden. Ivet went for French toast and apricot lemonade with rosemary for breakfast, I chose eggs Benedict and cherry lemonade. I have to say I was stuffed by the afternoon. 

It was absolutely great, if I had to say something I only didnt like the smashed avocado on the croissant, but that's my problem, I'm not an avo lover that much, but otherwise its was such a blast.

And that includes the service, which was really kind and awesome!

So if you don't know where to go for weekend brunch, I highly recommend it!

























 

Žádné komentáře