Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

NAPOKÉ

 Co si budeme, poké miluji už nějakou tu dobu!


Ale jsem fakt ostuda, že jsem neochutnala ještě NAPOKÉ i přesto, že to mám 10 min od domova. 


Tu chybu jsem teď napravila, kdy jsme ve čtvrtek s Natkou daly piknik právě s NAPOKÉ.


NAPOKÉ má pobočku na Winstona Churchilla, což je naprosto ideální proto, si vzít poke s sebou a vyrazit do Riegráčů a udělat si hezký piknik. Co bylo méně ideální byla moje červená deka, která na focení není tak skvělá, jako třeba nějaká šedivá, ale snad to vadit nebude.


Určitě to nevadilo celému prožitku, protože...TO BYLO NAPROSTO GENIÁLNÍ!


Měla jsem dost dlouho svého poke favorita, ale myslím, že mám nového, a to vážně! Já si dala poke - Salmon Ponzu a Natka sáhla po Greeny Combo. K pití jsme měli limonádu s grepem a domácí ledový čaj a tapiokový dezert k tomu. Upřímně jsme si říkaly, zda do toho dezertu vůbec jít a Natka, která je pomalu odbornicí na jídlo, sama vaří naprosto skvěle, se po tom mohla utlouct.


Dávám tomu tak 15 z 10, protože to bylo vše naprosto skvělí! 


Takže pokud jste ještě nebyli, tak určitě doporučuji, bude to zážitek:) Mrknětě na menu - https://napoke.cz/menu/.


---


But I'm really embarrassed that I haven't tried NAPOKÉ yet, even though it's 10 minutes from my house. 


I've now rectified that mistake, as Natka and I had a picnic on Thursday with NAPOKÉ.


NAPOKÉ has a branch on Winston Churchill, which is absolutely perfect as you can take poké with you and head to Riegrovy Sady to have a nice picnic there. What was less ideal was my red blanket, which isn't as great for a photo shoot as, say, a grey one, but hopefully that won't matter that much.


It certainly didn't detract from the whole experience because...IT WAS TOTALLY GENIUS!


I've had my poke favorite for long enough, but I think I have a new one, and I really mean it! I went for t poké - Salmon Ponzu and Natka reached for the Greeny Combo. We had lemonade with grapefruit and homemade ice tea as well as tapioca dessert. We were honestly wondering whether to even go for the dessert and Natka, who is alsmost a food expert, cooking absolutely brilliantly on her own, didnt have enough.


I give it about 15 out of 10 because it was all absolutely delicious! 


So if you haven't been, I definitely recommend it, it's going to be an experience :) Look at the menu - https://napoke.cz/menu/.






































Žádné komentáře