Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KUS KOLÁČE

 Jak většinou vypadá můj pátek? Cesta domu a nákup v Kus Koláči.



Ani nevím, jak takhle "tradice" začala. Každopádně jsem jednou mamce básnila, jak je Kus Koláč dokonalý a jak tam mají ty nejlepší skořicové šneky. Jednou v pátek, když jsem k mamce jela, jsem tam pro nějaký ten skořicový šnek šla, nicméně zrovna tam měli pistáciové a to mamka moc neee, takže jsem vzala koláčky a ještě podmáslový koláč.


Od té doby tam chodím docela pravidelně a vždy beru tyto jejich nejlepší koláče, většinou dva, protože to mamka prostě miluje a třetí kus vždy něco na zkoušku. Včera jsem vzal ten podmáslový zase, ale zkoušely jsem třeba i pribináčka, nebo onoho skořicového šneka. Ale koláče u nás prostě vedou, i co se týká převozu:D


Takže pokud jste Kus Koláč ještě nezvykoušeli, naprosto doporučuji!


---


I don't even know how this "tradition" got started. Anyway, I once told my mom how perfect the Kus Koláče is and how they have the best cinnamon rolls. One Friday when I went to my mom's house I went there to get some of the cinnamon snails, however, they just had pistachio ones and my mom is not into that so I grabbed the pies and one buttermilk pie.


Since then I've been going there pretty regularly and I always take these their best pies (always two pieces) because my mom just loves them and the third piece I take is often something new to try. Yesterday I took the buttermilk one again, but we also tried the pribinaček for example, or that cinnamon roll. But pies are also the easiest to take on the bus, so that is also a reason why I often take them, haha.


So if you haven't tried Kus Koláče yet, I totally recommend it!

















2 komentáře

  1. Ahoj Terko, zase další super článek! A to jídlooo <3 Už se nemůžu dočkat na další! Kdy bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc díky:) Článek je tu nový ze včerejška, jinak snad budou vycházet zase trochu častěji.

      Vymazat