Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WE ARE FERDINAND

 Už mi přijde, že takhle začínám posledních pár článků, že nemám na blog čas a píšu po delší době.



Ale fakt to nějak teď šlo stranou, nebo spíš ani není nějak co fotit/dokumentovat, nic se nějak neděje.


Respektive možná se toho děje až moc, jdu ven s někým, po práci, na fajn místo, ale už člověk nějak netahá foťák s sebou apod.


Ale snad se zase trošku zlepším a začnu to sem házet, a snad mi s tím pomůže tento článek po delší době.


Na Instagramu jsem dostala nabídku od značky We Are Ferdinand a ráda spolupracuji s firmami, které mají super produkty. Možná si člověk teď řekne "o, ponožky", ještě teď v létě. Ale viz tento víkend, zima, jak kdyby byl podzim, a dobré ponožky na chladné letní večery na chatě se vždy hodí.


Jinak jsem si taky říkala, co, ponožky...ale! Ty pletené jsou tak dokonale měkké a vlastně i ty "neviditelné", které prostě schováte do tenisek, já jsem snad nikdy neměla příjemnější ponožky. Co si budeme, moc ponožky neřeším a prostě koupím nějaké jen, aby nějaké byly a fakt jsem byla unešená. Dokonce tak, že jsem je s nadšením ukazovala mamce a ta se hned ptala, co to je za značku:D 

A aby to nebyly jen ponožky, požádala jsem ještě o plátěnku, která je novým must have na mé nákupy.


Ponožky jsem vám nafotila, abyste věděli, jak reálně vypadají na noze a doopravdy musím říct, že se nemůžu dočkat, až je v našem chladným bytě pořádně vynosím.


A We Are Ferdinand moc děkuji za balíček!


---


But somehow it really went aside now, or rather there is nothing to photograph/document, nothing is pretty much happening.


Or maybe there is actually too much going on, I go out with someone, after work, to a nice place, but somehow you just don't take your camera with you anymore, etc.


But hopefully I'll get a bit better again and start throwing articles in here, and hopefully this article will help me with that after a while.


I got an offer on Instagram from a brand called We Are Ferdinand and I love working with companies that have cool products. You might be thinking "what, socks" right now, when it is summer. But as you could see this weekend which was super cold, nice socks are still needed. 


Otherwise I was also thinking, what, socks well...but! The knitted ones are so perfectly soft and actually the "invisible" ones you just hide in your sneakers, I've probably never had nicer socks.  I have never really cared much about socks and I just buy some and I really was blown away. So much so that I was excited to show them to my mom and she immediately asked what brand they are:D 


And to make sure it wasn't just socks, I also asked for a cape which is a new must have for shopping my groceries.


I took pictures of the socks so you can see how they look on my feet and I really have to say that I can't wait to wear them properly in our cold apartment.


And We Are Ferdinand thank you so much for the package!




























Žádné komentáře