Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ČARODEJNICE NA VENKOVĚ

Poslední dobou tu nejsem tolik aktivní, co si budeme, prostě není tolik času. Ale jakmile se objeví něco, kde by mohl vzniknout nějaký ten content, tak beru foťák a snažím se něco pofotit.



Tomu bylo i o tomto víkendu, kdy se slavily čarodejnice. Nic jsem neplánovala, ani jsem neměla náladu na nějakou párty apod. Proto jsem jela v klidu na vesnici k mamce, užít trochu hezkého počasí a odpočinout si. 


Odpočinout si v pravém slova smyslu, jelikož jak sobotu, tak neděli jsem spala do 10 ráno. Sobota pro mě celkově byla dost unaveným dnem, dopadl na mě celý týden a já byla fakt hotová, nějak po obědě asi do 3 odpoledne jsem ještě ležela u televize a tak nějak lenošila. Pak jsem se s mamkou vydaly na krátkou procházku a po procházce následovala práce na zahradě asi na 2 hodiny:) 


Kolem šesté jsme začaly grilovat. Mamka sice chtěla využít větší gril na terase, ale protože jsem byly jen my dvě, nakonec jsem vzaly ten malý, asi stoletý gril a ugrilovaly a bohatě to stačilo!


K tomu prosecco a mňam. Večer už jen televize a filmy asi do půl noci no a neděle je vždy taková rychlá a cestovatelská, jak se zase vždy přesouvám zpět do Prahy. Teď jsem si akorát poklidila doma, vyžehlila a zase ready do práce. Ale teď si užiju ještě poslední hodiny víkendu a držím se, abych nešla dělat nějakou práci:D 


Tak ať máte hlavně hezký týden a rychle to utíká:)


---


That was even this weekend, when the witches were celebrated. I hadn't planned anything, I wasn't in the mood for a party, etc. So I went to my mom's onto the village to enjoy some nice weather and relax. 


I mean to really have a rest, as both Saturday and Sunday I slept until 10am. Saturday was a pretty tired day for me overall, the whole week had hit me and I was really done, even after lunch I lied down and watched TV until about 3pm. Then I went for a short walk with my mom and after the walk I did some work in the garden for about 2 hours:) 


Around 6 o'clock we started grilling. My mom wanted to use the bigger grill on the terrace, but since it was just the two of us, we ended up taking the small one, about a hundred year old grill and it was really enough for us!


Obviously had also prosecco and aaa, what an evening! Then we just watched TV and movies until about midnight, and Sunday is always such a quick and travely day as I always go back to Prague. Now I just cleaned the flat, ironed a few stuff and I am ready for work again. But now I'm enjoying the last hours of the weekend and I'm holding out to not go do some work:D 


So have a nice week:)




























Žádné komentáře