Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KIPLING SHOOTING

Po dlouhé době zase focení pro brand!


Tentokrát pro Kipling.

Nějak jsem cítila potřebuju jít teď fotit, jelikož jsem už dlouho nic "profi" nefotila.

A tak jsem napsala Verče, jestli něco nemá k nafocení. K mému štěstí zrovna přišla nová kolekce. Takže jsem neváhala a říkala, že určitě musíme vyrazit.

Využily jsem tak volno přes Velikonoce a vyrazily fotit. Nejdřív jsme vyrazily na Strahov, kde jsem změnily pár lokací, ale protože jsme chtěly i park, sjely jsme trochu pod Strahov, kde začíná park, který je vlastně napojený na Kinského zahradu a Petřín.

Osobně mám z fotek fakt radost, takto po dlouhé době. Verča to samé. Tak doufám, že se budou líbit i vám:)

---

This time for Kipling.

Somehow I felt a need to go shooting now, as I haven't shot anything "pro" in a long time.

So I texted Verča to see if she has something to shoot. Luckily for me, a new collection had just arrived. So I didn't hesitate and said we definitely have to go.

So we took advantage of the time off over Easter and went to take pictures. First we went to Strahov, where we changed a few locations, but since we wanted a park as well, we drove down a little below Strahov, where the park is. This park is actually connected to Kinsky Garden and Petrin Hill.

Personally, I'm really happy with the photos, especially as it was after a long time. Verča likes it as well, so I hope you like them too:)












































































Žádné komentáře