Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SPRING IS HERE

I přesto, že byl včera první jarní den, počasí tomu moc neodpovídá. Ale fotky pro JVD snad už ano.



Pokud už jsi pravidelný čtenář, nebo sleduješ můj Instagram, tak víš, že fotím pro hodinky Jasněna Vláhová

Fotit jsem minulý měsíc šla s Domčou do Grébovky, jelikož už jsem chtěla nějaké fotky s modelkou v exteriéru a ne už několikrát opakované fotky na sobě, u sebe doma.

Nicméně počasí nám úplně nepřálo a byla fakt zima. Abych do fotek jaro trochu přinesla, vyfotila jsem ještě doplňkové flat lay fotky doma s květinami, které opravdovou jarní náladu opravdu navozují.

Doma se nám nahromadilo více květin na začátku února, a já si prostě říkala, že je doopravdy musím využít právě pro fotky pro JVD, protože květiny jsou tam celkově dost oblíbené mezi sledujícími.

Vznikly fajn fotky, a doufám, že se líbí i tobě:)


---


If you read this blog or watch my Instagram regularly you already know that I am a photographer for JVD watches.

I toku pictures with my friend Dominika last month. As I wanted exterior pictures with a model, we went to Grebovka park. However the weather wasn't the best and because I wanted a bit of spring mood in the pics, I decided to take flat lays pics with some flower at home.

The flowers somehow gathered in our house at the begging of February and I would had been a shame to not use them, especially when followers of JVD really like pics with flowers. 

I think the pictures came out well and hope you also like them:)






























Žádné komentáře