Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SHOOTING W/ KUBA

 Po dlouhé době jsem se viděla s Kubou, a co by to bylo za potkávačku, kdybychom něco nepofotili.



Kuba mi popravdě pomáhal se stěhování pár věcí od bráchy, jelikož jsem se stěhovala v rámci bytu do většího pokoje, což znamenalo více nábytku.

Brácha měl nějaký starší bílý nábytek, kterého se chtěl zbavovat, a já ho tak mohla alespoň využít, protože jsem si do svého bílého pokoje chtěla přikoupit alespoň komodu kvůli více úložného prostoru. Pak mi Kuba rovněž pomohl s vyzvednutím nového zrcadla do pokoje.

No a protože mi s tím takto pomohl, musela jsem mu taky "pomoci"a vyfotit nějaké fotky, aby měl co dávat na Instagram že jo, haha.

Fotit jsme byli na Invalidovně mezi modernější domy a myslím, že výsledek je super. Lokaci si vymyslel sám Kuba a snad byla jeho spokojenost s fotkami upřímná:)


---


Kuba actually help me moved a few stuff from my brother's as I was moving into a different, bigger room in our flat. That meant more furniture is needed and there was also a space for it finally so I took brother's old furniture which he didn't want anymore.

That day Kuba also helped me to pick a mirror up from one shop.

And because he helped me, I wanted to "help" him and take a few pics of him as he could spam his Instagram fans with new pictures. 

We went to Invalidovna where we took pics around a new buildings. Kuba actually chose him the location as I wanted him to be happy with the pics and I hope his joy from the pics was honest:)



























Žádné komentáře