Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FEW DAYS IN PRAGUE

Minulý týden jsem strávila více dní v Praze a to hlavně proto, že jsem ve čtvrtek a pátek měla dovolenou.



Protože jsem věděla, že bude hezky, rozhodla jsem se dovolenou strávit v Praze a vidět se s pár kamarády a kamarádkami a užít si toho sluníčka. 

Spojila jsem to i se stěhováním. Spolubydlící se rozhodl odejít a já si vzala jeho větší, a hlavně světlejší pokoj.

Do teď jsem měla pokoj orientovaný na sever, nulové slunce a hlavně zima! Už jsem i uvažovala o úplném přestěhování a pak nám spolubydlící oznámil, že se bude stěhovat, a já nemohla být šťastnější a bylo jasné, že jeho pokoj si zaberu já.

Minulý čtvrtek mi tak Kuba pomáhal převést nábytek od bratra, který měl shodou okolností nějaký starší bílý nábytek který chtěl dát pryč, a který se naopak do mého pokoje skvěle hodí. Ještě jsem si koupila nové velké zrcadlo, které mi Kuba pomohl vyzvednout. Jediné co, tak by pokoj asi chtělo i vymalovat, ale to asi nějak uskutečním v průběhu léta.

Nicméně se to takhle hezky sešlo a dovolenou jsem mohla využít i na tyto organizační věci a i mít trochu volno, když jsem celou sobotu strávila stěhováním a uklízením, jen jsem si bohužel celkově moc neodpočinula a tak to toto volno doháním a už druhý den ležím v posteli a odpočívám, ale abych byla alespoň trochu produktivní, tak doháním svou aktivitu tady a snažím se sem naházet fotky, které mám nové.

Napadá mě, že brzy bych mohla třeba zase dát nějaký update a další Tér's diary, chtěli byste?:)

---

Because I knew it should be a nice weather I decided to spend my holiday in Prague and see my friends.

I also kind of all put it together as I was moving out. Actually just into a different room in our flat, but the room is much brighter and bigger than the one I had.

Until last week, I had a room oriented to North so I didn't know what the sun is as well as the room was so cold. I was even thinking about the actual moving out of that flat so I couldn't be happier when my flatmate had told us he is moving out. 

Last Thursday my friend Kuba help me to transfer a few stuff from my brother's as he had old, white furniture he didn't want, but which amazingly goes into my room. He also helped me to pick up a new mirror I ordered. The only thing which is probably needed is to paint the room, but I will do that during the summer. 

Anyway it all worked out and I could do these things while having a holiday and have a bit free time as I was cleaning the whole Saturday. I just didn't relax that much so I try to catch that up this weekend and I spend last two days in bed. Because I wanted to be a little productive, I try to do blogs and put some new photos I have here.

I'm also thinking about a little update of my life in Tér's dairy, are you interested?































Žádné komentáře