Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PICS FOR BAŤA SHOES

Dlouho to tu nebylo! Konečně sem přidávám zase nějaké fotky a tentokrát ve spolupráci s Baťou!


S Baťou jsem na konci února natáčela videa v rámci jejich březnové kampaně. Videa budou brzo zveřejněna, takže stay tuned! Nicméně výsledek jsem shodou okolností včera viděla a ve finále za mě fakt super.

Jelikož jsem tam modelkou, tak jsem byla dost skeptická, ale musím říct, že jsem mile překvapená.

Ale to bych nebyla já, abych jim nevyfotila, jakožto fotograf, i nějaký content.

Nejprve jsem chtěla být jako modelka, minimálně na kabelku a rukavice (viz níže), ale protože chci ty fotky podle sebe, bylo jednodušší si najít modelku a vlastně i celkově efektivnější a hlavně rychlejší, haha.  

Tím samozřejmě nechci urazit fotografické dovednosti Domči, ale já to měla rozhodně rychleji, než by bývala měla ona.

Nicméně ano, modelkou je opět moje oblíbená Domča, která se na tyto fotky doopravdy hodila a jsem ráda, že jsem si ji jako modelku vzala!

Fotit jsme šly k Národnímu muzeu a pak poslední, červené, boty jsou vyfocené kousek od místa, kde bydlím, a myslím, že i ta místa jsem vymyslela super.

Fotky jsem chtěla někde u domu a miluji tuto architekturu alá Národní muzeum a Národní Divadlo. Pak jsem chtěla zachytit park, ale i lifestyle a to všechno se, myslím, podařilo. Tuto lokaci jsem vybrala právě proto, že jsem všechny tyto "prvky" chtěla mít co nejblíže u sebe tak, abychom netrávily čas přejížděním a vše krásně stihly.

Já jsem moc spoko, a jak se líbí fotky Vám?:)

---

I did record a few videos in a collaboration with Baťa at the end of the last month. It was within its March campaign. The videos should be released soon so definitely STAY TUNED! 

Coincidentally I have seen the results yesterday and I am actually really happy how the videos have came out.

I was a bit sceptic about that as I was a model, but I am nicely surprised have to admit.

Anyway, I wouldn't be me if I did not take any content for them. 

I wanted to be as a model for the handbag and gloves at least (photos below), however it was more effective, faster and just easier if I took pics on my own.

I obviously don't want to doubt Dominika's photography skills, however she was a very good model for these pics and I am happy I chose her.

As I already mentioned, the model was my fav Dominika. We took pics by the National Museum in Prague as I really like this type of architecture and wanted it in the pics. As well as I wanted to capture a park and street style, so I tried to chose a location with all of these super close as we won't spend hours by committing and transferring ourselves into a different location.  

I am really happy with the outcome and how do you like the pics? :)

ALL THE SHOES ON - BATA.CZ
















































Žádné komentáře