Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PICNIC TIME

V neděli jsme se se Stáňou vydaly na piknik tady do parku blízko mě, a musím říct, že to bylo tak super se s někým zase takhle po dvou měsících vidět.




Stáňa byla tak hodná a přijela ke mně, jelikož já bydlím s rodinou, a musím být zodpovědná za další 4 osoby, a nemůžu si dovolit být sobecká a jezdit busem atd., plus by se jim to ani moc nelíbilo, kdežto Stáňa bydlí sama a i takhle stejně jezdí normálně do práce. 

Tak jsme se nakonec kolem druhé sešly, a šly posedět do parku Hamsptead Heath Extension. Věděla jsem, že to bude tak na 4 hodiny, nakonec to bylo tedy tak na 6 hodiny a bylo to mega super!
Stáňa koupila dvě flašky vína a dvě malý prosecca. V parku jsem byla ještě v pohodě, trochu jsem to na sobě cítila, ale musím říct, že pak když jsem přišla domu, tak jsem měla krizových nějakých 20 min a usínala tady, a pak se zase vzchopila a byla okay a dodělávala prezentaci, haha:D
Ale byla sranda, byl super pokec, byl alkohol, byla Stáňa, já jsem byla maximálně spokojená a znovu děkuji tak Stáně, že za mnou dorazila <3

---

Stana was the best and came here close to me, as I live with my family and just can't be selfish and can't go on a bus or so. But she lives on her own, also normally goes to work by bus and tube, so she came to see me. 
We went out around two at the end, as Stana was a bit late, and decided to go to Hampstead Heath Extension. For example Golders Green Hill park was just sooo busy, and we wanted something more chilled to be fair. 
I knew its gonna be for like 4 hours, but we stayed for 6 at the end, as also Stana brought two glasses of wine, and two small Prosecco ahah. I was quite alright in the park, but won't lie, when I came home and lied down, I had probably critical 20 mins when I was falling asleep and quite felt it haha. 
Anyway, it was well spent Sunday, it was soo amazing to see her, have a chat with here as its always lovely, I was soo happy, we had fun and just thank you again for coming to see me!

























Žádné komentáře