Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FABLOU LONDON

S Fablou už jsem jednou spolupracovala, a po nějaké době jsme se dohodli spolupracovat znovu. Jen to načasování nyní nebylo úplně nejlepší, a tak jsem se musela vydat nafotit fotky zase sama.


Fotky jsem se rozhodla nafotit sama, jelikož tašky mám už doma měsíc, přišly mi právě v té době, kdy celá karanténa začínala. A jelikož není možné někam jít a někoho vidět, a asi nějakou dobu stejně nebude, tak jsem se rozhodla to prostě vyfotit sama. Mně to tak stejně i docela vyhovuje, vemu si outfit, který chci a co se mi líbí.
Navíc možná pojedu v blízké době zpět do ČR, a už bych ani nemusela mít šanci tašky vyfotit, natož je vyfotit s modelkou. Do autobusu si asi taky dlouho nesednu, a tak fotky v Kensingtonu jsou prostě pase. Ale já jsem s fotkami doopravdy spokojená a myslím, že se povedly. A jak se líbí Vám? Dejte vědět:)

---

I decided to take pictures of the bags on my own at the end. We had agreed the whole collaboration  with Fablou just when the quarantine started so I have got the bags at home probably for over a month. And I knew I won't be able to go and shoot it somewhere in the centre with a model anytime soon, so I just went and took pictures on my own and I am actually quite happy with how they have turned out.
I also will go back to the CZ probably soon, and dont even know if I would have an opportunity and time to take the pictures. 
But anyway, I am happy with them, and how about you, how do you like them? Let me know:)

















































Žádné komentáře