Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

JVD WATCHES

S JVD spolupracuji snad už skoro dva roky, ten čas doopravdy hrozně rychle letí, a doufám, že minimálně další dva roky spolupracovat budu.


Spolupráce s JVD mě neskutečně baví, i když sem, nebo na instagram moc fotky nedávám, ale je to proto, že pro ně fotím pořád, a vlastně bych nezveřejňovala nic jiného, než jejich hodinky.
Ale pravdou je, že si téhle práce a příležitosti hrozně moc vážím. Hlavně mě vždy tak potěší, protože se jim mé fotky doopravdy líbí, a tím mě motivují být stále lepší a lepší a doufám, že se taky alespoň trochu zlepšuji. 
Nebudu lhát, že layouty nemám ještě úplně takový, jak bych si představovala, ale trošku mě brzdí to, že nebydlím někde sama a nemůžu být tolik kreativní jak bych chtěla, doplňky tu moc kupovat nechci, které jsou právě dost klíčový ( a když už jsem fakt chtěla, tak začala být karanténa a celá Covid situace), ještě když teď vím, že se asi budu vracet do ČR. Ale tohle je i jeden z důvodů proč se do ČR tak těším, být někde na bytě, vyšperkovat si pokoj jak budu chtít, a fotit nejlepší layouty pro mé nejoblíbenější JVD, jaké jsem kdy fotila. Tak jen vydržet ještě dva měsíce a doopravdy fingers crossed, aby se to podařilo a já byla v ČR a fotila pro ně neskutečný layouty, haha.
Ale chtěla bych tu ještě poděkovat Nele, která se mnou celou dobu komunikuje a je prostě neskutečná! Děkuju. 

---

I just love this collaboration with JVD, not even a collaboration, but kind of a proper work. I know I don't show pics for them that often, but it is because I basically shoot for them all the time and then I wouldn't have shared anything else then pics for them. 
But the truth is, I super appreciate this work and this opportunity. Mostly because they really love my pics and this also keeps me trying to be better and improving my photography all the time. 
I won't lie that the layouts still are not what I would love them to be. But its just the thing where I live, as I live with a family, and can't go too creative how I would love to, don't want to buy any home accessories that much, which are actually the key etc. Especially now when I know I would love to come back to CZ. But this is also a reason why I can't wait to go to CZ and have a flat there, super nice room with accessories I want and then I will take the best layouts for JVD which I have even taken, haha.
Anyway, I just would love to specially thanks to Nela, which have been communicating with me since the very beginning, she is just amazing! Thank you. 




































Žádné komentáře