Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FILA SHOES W/ BEPINK.CZ

S e-shopem Bepink.cz spolupracuji nyní poprvé, ale doufám, že ne naposled, protože jak už jen kouknete na jejich stránky, do všeho se naprosto zamilujete. 


Jsem moc ráda, že jsme se na této spolupráci domluvili, a musím říci, že to vzniklo úplně náhodou.
Nicméně byli tak milí a zaslali mi tyto skvělé botky Fila a já se jich popravdě nemůžu nabažit. V Londýně nám v neděli prodloužili lockdown, sice už se lidi mohou vídat, ale samozřejmě s odstupem. Já jsem teda docela v pohodě, nechybí mi nic, jsem pořád produktivní a busy, ale tohle focení už mě taky moc nebaví v tom smyslu, že je to pomalu pořád to samé místo, jelikož tady okolo není kam jít a do veřejné dopravě by se měli vyhýbat lidi obloukem, takže pokud nejedete do práce, do které se jinak nedopravíte, neměli byste ji využívat. Zítra se půjdu kouknout na jedno místo, a pokud už bude otevřené, zorganizovala bych si focení na příští víkend, i spolu s botkami. 
Každopádně jsem se snažila a doufám, že se jak BEPINK.CZ tak i Vám budou fotky líbit. 

---

I am actually so happy for this collaborations has happened, and have to say, it happened really randomly. However, Bepink.cz was so nice and sent me this lovely File shoes which I am absolutely in love with. 
They have extanted our lockdown on Sunday so I went to take pics on my own again and even though I am doing fine, being productive, busy, I just starting to be fed up with this as there are no many places where to go and take pictures. But I did my best. Actually will check one place out tomorrow and if its opened I will agree a shooting with my friend for next weekend, obvisouly still social distancing. 
But I hope Bepink.cz gonna like these pics and you will as well. 





































Žádné komentáře