Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WAFFLEMEISTER

To je tak, když se vám nakupí spolupráce s jídlem, a pak můžete přidávat články jen o jídle. Celkově, neberu to úplně jako blog toto, ale spíše portfolio. Proto nepíšu nic extra abych se o něčem zamýšlela apod. Asi si nikde veřejně ani nepotřebuju vylévat srdce, nebo radit co používat za kosmetiku. Spíše jsou to ukázky mé tvorby s okomentováním. Ale kdo ví, možná se to změní a začnu psát zamýšlecí články:) Možná by to nebylo špatný se někdy vypsat. 



Ale zpět k jídlu... 
Normálně mám spolupráce s restauracemi/kavárnami. Tohle je také jako kavárna, ale kupř. na Oxford Street, kde jsem byla, je to jen v podobě stánku, kde si nemůžete sednout, jen objednat jídlo a vzhůru na nákupy na Oxford Street:D. 
Každopádně já tam zavítala zase s Dominikou (jak jinak) na snídani. Nejdřív jsme měli nějaké komplikace, museli čekat na manažerku, původně jsme měli jít na Baker Street, ale tam už ani neexistujou, atd. 
Nakonec vše ale dobře dopadlo a po hodině si daly vytoužené waffle. Já si dala waffli s jahodami a čokoládou, Dominika to samé, jen jahody nahradila banány. Já si k tomu dala ještě jedno dobré latéčko a na cestu si každá vzala suchou waffli, která ale v závěru byla snad lepší a teď jsem na ni dostala chuť:D Byla fakt vynikající!! A jelikož jsme před sebou měly dlouhý den, tak se určitě hodila! Takže pokud budete na Oxford Street, doporučuji! Alespoň na tu "suchou":) 


---


Back to food... 
I normally have collaboration with restaurants / cafes. This is like a cafe, but for example on Oxford Street there is just a stand where you cannot sit, just order a food and up for shopping on Oxford Street:D. 
Anyway, I came there with Dominica (as always) for breakfast. First we had some complications, we had to wait for the manager, firstly we shoud go to Baker Street, but Wafflemeister does not even exist there anymore..fun:D 
Everything went well at the end, and after an hour we got the desired waffle. I went for a waffle with strawberries and chocolate, Dominika the same, she just replaced strawberries with bananas. I also took one latte, as i really needed it and each got a dry waffle to take away, but to be honest the dry one was even better at the end. It was really delicious!! Because of we had a long day ahead of us, i was soo pleased we took that waffles with us! 
So if you will be on Oxford Street, I really recommend! At least the "dry" waffle, just try it :) 


https://wafflemeister.com/

























Žádné komentáře