Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KATHERINE

Konečně něco jiného, než spolupráce. Samozřejmě, spolupráce miluji a tak mě to baví, ale chci se soustředit i na focení lidí a konečně to začínám realizovat. 



Co vám budu povídat, práce, ve volných chvílích přes týden škola, a o víkendu spolupráce a taky trochu oddych a užívání Londýna. Všechno tu utíká 2x rychleji, jak samotný týden, tak samozřejmě i víkend. Nestíhám se rozkoukávat a začne nový měsíc. 

Každopádně už máme konec března a s tím hlavně i lepší počasí, které mi to focení trochu blokovalo. Jak mě samotné, tak i modelkám se v zimě moc fotit nechtělo. Často také pršelo, foukal vítr, ale už za sebou mám 3 shootingy a samozřejmě se budu snažit víc a víc a hlavně se i zlepšovat! 
Tohle je něco, na co se chci zaměřit, tyhle fashion fotky s modelkami. A prostě jen fotit, fotit, zlepšovat, zlepšovat a budovat portfolio. 
Samozřejmě škola první, ale snad už se to dokope a pak pořádně začnu se vším, co chci! 
S Katherine z Ameriky jsme šly fotit okolo Camden Town, rychlovka focení, okolo hodiny, ale myslím, že to je naprosto dostačující. Ten den teda i dost foukalo a Katherine i začala být zima, ale mně se fotky líbí a doufám, že vám taky. :) 

---  

What should I say, I work, in free time during the week I study and during the weekend there are collabs and also want to have a little rest and just enjoy London. Everything goes sooo fast, the whole week itself, and of course the weekend even more. 
Anyway, we already have the end of March and it starts to be the better outside, as the bad weather was kind of blockage for me. Both me and the models did not want to take pictures while is cold. It was also raining quite lot, was windy, but I have already had 3 shoting and of course I will try to do more and more and improve my photography. 
This is something I want to focus on, these fashion photos with models. And just take pictures, take pictures, improve, improve and build up my portfolios. 
Apparently school first, but hopefully it will be done and then I will start to focus on everything I want! 
I went to take pictures around Camden Town with Katherine from America. It was quite quick photo shoot, about an hour, but I think that's absolutely enough. Also it was quite windy that day and Katherine was getting cold. But I really like the pics and I hope you like them as well. :) 

































Žádné komentáře