Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PIZZA EAST

Můj návrat do reality po Vánocích zpříjemnila navázání spolupráce s Pizzou East. Je smutný, že návrat do reality = Londýn, a Čechy pro mě byly dovolenou, když to minimálně v případně mých kamarádů je naopak, ale já jsem za to vlastně ráda, Londýn miluju.



Každopádně do Pizzy East jsem se vydala, jak jinak už, než s Dominikou, kterou jsem poznala krátce po mém příjezdu a která je mým parťákem na tyhle spolupráce. 
Vyrazily jsme do pobočky v Kentish Town. Popravdě jsme tam měli menší fail, kdy jsme šli do Chicken Shopu, který se nachází dole pod Pizzou East a dveře do Pizzy East jsme absolutně přehlédly. 
K pití jsem si dala červené víno, klasicky a Dominika zvolila nějaký koktejl. Protože Pizza East, tak jsme si daly každá Pizuu, já s houbami a slaninou a Dominika klasickou margaritu. Měly jsem každá k dispozici dvě, ale upřímně já moc jedlík nejsem, za to Domča jo, takže objednala ještě jednu, kterou jsem chtěla původně jen ochutnat, ale už jsem byla tak přecpaná a hlavně chtěla dezert (miluju dezerty), takže jsem odmítla. Ale objednala si ještě pizzu s Burratou, což je sýr, něco jako mozzarela, jen jemnější. 
K dezertu jsem já potom sáhla po cheescaku s višněmi, který byl naprosto TOP!! A Domča zvolila Tiramisu. 
Když si vzpomenu, z restaurace jsem šla naprosto, ale naprosto přejedená a celý den už jsem pak nic nejela. Normálně ani nejím velké obědy, spíš večeři si dám větší, ale bylo to doopravdy výborný a extra milý personál, viz fotky s házení pizzy:) DOPORUČUJU! 


---

I went to Pizza East with Dominica as usually, which I met shortly after my arrival and who is my buddy in collaborations like this. 
We went to a branch in Kentish Town. In fact, we did have a failures in the beginning what was quite funny. We went to the Chicken Shop, located below Pizza East, as we totally overlooked doors of Pizza East. 
I was drinking red wine, classically, and Dominica chose a cocktail. Because it was Pizza East, we went for Pizza. I had pizza with mushrooms and bacon and Dominica cmargarita. We could have two pizzas each, but I'm not a very eater, Dominika is, haha, so she ordered another one that I just wanted to taste, but I was so full and mainly wanted a dessert (I love desserts) so I refused to even taste it. She went for a pizza with Burrata, which is type of cheese, something like a mozzarella, just softer. 
As a dessert I had cheesecake with cherries, which was absolutely TOP !! And Domca chose Tiramisu. 
When I remember that visit, I went out from the restaurant completelly full and did not eat anything all day long. Normally, I do not have big lunch, cause a prefer a bigger dinner, but it was really great and the staff was really friendly and kind, you can see on photos with pizza throwing :) 
I HIGLY RECOMMEND PIZZA EAST! And thank you for having us! 

http://www.pizzaeast.com/






























Žádné komentáře