Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PARIS

V pátek 15.9. 2017 jsem se, společně s několika lidmi ze Sedlčan, vydala v rámci výměnného pobytu do Francie. Konkrétně do města Taverny, s kterým právě naše město udržuje již, letošním rokem, 25 let asociaci, v rámci které tyto výměnné pobyty probíhají. 


V pátek jsme do města přijeli kolem 9 večer a následovalo pouze přivítání a rout. V sobotu jsme se vydali na výlet do Paříže, kdy jsme byli rozděleni na 2 skupiny, protože s námi jela i kapela Blue Orchestra ze Sedlčan. Já jsem byla ve skupině "starších" a protože jsme dříve již v Paříži byli, na Eiffelovce a podobně, rozhodli se nás vzít do trochu jiné části města. Upřímně jsme z toho byli tak nějak všichni v té skupině zklamání, byli jsme v Paříži zase po 4 letech a všichni jsme se na ty "klasiky" chtěli podívat, ale tak třeba zase příště. (popravdě plánuju s mamčou trip na září). 
Večer ještě následoval menší koncert kapely.V neděli byl už jen takový volnější program po samotném městě Taverny a večer opět koncert Blue Orchestra, ale tentokrát venku a to i pro širokou veřejnost.
No a v pondělí 18.9. jsme se po 7 hodině ranní vydali na cestu a kolem 10 hodině večerní přijeli zpět domu, ano, cestovali jsme autobusem, takže cesta dost únavná a vyčerpávající. Ale alespoň jsem já osobně přečetla dvě knížky, do kterých bych se doma jen těžko nutila.  Mrkněte na fotky a snad se budou líbit. Ale Eiffelova věž tam bohužel není:/:(
































































Žádné komentáře