Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MEDUSA BAGS ADDITION

A máme tu nejspíše poslední spolupráci tohoto roku a stejně tak článek, jelikož notebook nechávám v Anglii, jelikož na těch pár dní to fakt nemá ani cenu:)




S Medusa Bags jsem spolupráci už jednou měla, a to v létě, kdy jsem také byla v Anglii. 
Nyní jsem s nimi navázala spolupráci znovu a opět vybrala dva superk kousky, jak jinak, než v černé barvě. Já černou na botech a doplňcích prostě miluju! Je to takové, že to prostě můžete dát ke všemu, plus jsou pro mě i nejhezčí. 
Tentokrát jsem vybrala malou elegantní kabelku, kterou můžete vzít někam na radníčko, jelikož do ní dáte max tak klíče, kartu a mobil. Líbí se mi ale, jak doopravdy elegantní je. Druhým kouskem je také menší kabelka, kterou já nosím spíše na styl ledvinky, tudíž ne jako crossbody, ale právě popruh zkrácený tak, abych měla kabelku u prsou. Líbí se mi ten leský materiál, který je všude, až na vrchní stranu. Tam je klasicky kůže s ornamenty. A to je právě to, co činí tuhle značku jedinečnou, ty skvělý ornamenty vtisklé do kožené látky. 
Tyto kabelky mě hodně baví a baví mě na tom také to, že minimálně nikdo z mého okolí takovou kabelku nemá a tak mám něco super jedinečného:) 
Ale pokud se Vám líbí, tak šup na web, teď tam byly zase nějaké slevičky a určitě i budou! Doporučuji! Nejsou jenom hezké napohled, ale ta kvalita je skvělá! 


---


I had the collaboration with Medusa Bags in the summer, when I was also in England. 
Now I've worked with them again and once again I chose two super pieces, of course in a black colour. I prefer black on shooes and accessories and I just love! The reason probably is it just goes with everything, plus they are the prettiest for me. 
This time, I chose a little elegant handbag that you can take for a date for instance, because you can give in maximum your key, card and a mobile. But I like how elegant it is. The second piece is also a smaller handbag that I wear more as a belt bag, so not as a crossbody, but just the strap shortened to have a purse on my chest. I like the shiny material that is everywhere, except of the top side. There is a classic leather with ornaments. And that's what makes this brand unique, the great ornaments embossed in a leather fabric. 
I looooove medusa bags a lot and like the fact that at least no one in my surrounding has not got a handbag like tis as so I have something very unique :) 
But if you like them, def check out their websites. There were lots of discounts in the past and totally recommend these bags! There are not just beautiful, but also amazing quality! 
























Žádné komentáře