Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

VEGAN BURGER BAR CAMDEN

I přesto, že se tento článek týká jídla, které už se tady několikrát obejvilo, tohle je i přesto něco naprosto nového!!



Musím se přiznat a to, že do minulé neděle jsem neochutnala žádné veganské jídlo. Nejsem vegan, ani vegetarián, a i přesto, že jsem od lidí už párkrát slyšela, že veganské jídlo je naprosto super, neměla jsem nijak potřebu to zkusit. 

Navíc miluju maso, miluju burgry, ale dostala se mi ta příležitost a okusila jsem veganský burger v Camdenu přímo u Vegan Burger Bar. Upřímně, na pohled burgery vypadaly doopravdy zkovstně! 
Když jsem ke stánku přišla, kromě toho, že tam bylo totálně plno, jsem si mohla vybrat z burgru z červené řepy, sietan řízku, nebo falafelu a novinkou byl burger, který hodně připomíná hovězí. Já si vybrala ten sietan, který má připomínat kuřecí a normální hranolky. 
Hranolek jsem dostala kupu, což jsem ani nesnědla a burger byl taky mega! Bavila mě na tom dost ta bulka, která měla skvělou žlutou barvu. A musím uznat, že to docela dobrý!! Asi jsem si to neužila na 100%, jelikož jsme byla nemocná a zrovna mě bolelo v krku a v tu dobu jsem neměla 100% chuť, když jsem něco jedla, nechutnalo to tak jak vím, že to chutná, ale za mě super. 
Ale i přesto zůstanu u pořádnýho masa, vegani prominou:) 
Mrkněte na fotky a snad se budou líbit. 


---


I have to admit I did not taste any vegan food until last Sunday. I'm not a vegan or a vegetarian, and even though I've heard from lots of people that vegan food is absolutely delicious, I did not try any. 
Plus I love meat, I love burgers, but last Sunday I got the opportunity and I tasted vegan burger in Camden at Vegan Burger Bar. Honestly, the burgers looked really cool at the first sight! 
When I came to the stand, except that there were a lots of people, I could choose from a beetroot burger, a sietan schnitzel or a falafel, and also the new burger which reminds beef. I chose the sietan that should remind chicken and normal fries. 
I got literally a bag of fries, which I did not even finish and the burger was also enormous! What I really liked was a bun had a super yellow colour. And I have to admit it was pretty yummy !! I probably did not enjoy it 100% because I were sick that time and had a sore throat so i knew food does not taste 100% to me as it normally does,  but I liked it anyway. 
Anyway, I still go for normal meaty burger, haha. Sorry vegan people. 
Check the photos out and hope you will like them:) 























Žádné komentáře