Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MUM IN LONDON

​Poslední fotky z Anglie jsou tu a s tím se pojí i to, že za mnou mamka přiletěla na víkend do Londýna. Přijela v sobotu 26.8. 2017 a odjela během pondělí 28.8., tedy v době, kdy moje rodinka byla na dovolený. Stejně jsme celý ty dny chodily a objevovaly Londýn a doma ani nebyly, ale bylo to lepší, než kdyby nás v domě najednou bylo tolik. 




Mamka v Londýně nikdy nebyla a tak byl za cíl především projít a vidět toho co nejvíce. V sobotu, tedy první den, jsem ji vzala do Camden Town na místní Market (článek o tom už dříve) a pak cestou do Regent´s Parku, kde jsou Queen Mary´s Garden. Velkým koníčkem mé mamky je právě zahradničení a tak jsem ji ony zahrady chtěla ukázat. V Camden Town jsme si daly výborné kuřecí maso a nudle, mamka rýži a zeleninu a také churros jako dezert. 
V neděli jsme daly velké tour po Londýně, kde jsem ji vzala po památkách jako Westminster Abbey Trafalgar Square, Buckingham Palace, London Eye, Tower Bridge, a další. Navštívily jsme také Sky Garden, které se mi podařilo zabookovat a ten výhled byl skvělý viz zde Sky Garden. Celé jsme to zakončily večeří v podobě sendviče na Trafalgar Square a vínem pod Londýnským okem.
V neděli, po  těch  x nachozených kilometrech už jsme si jen dopřály super snídani v Bread Shopu a šly se projít do Little Venice a opět Regent´s Parku. Následoval jen oběd a odpočinek do doby, než jsem šla mamku doprovodit na autobus směřující na letiště. 
Myslím, že to byl super strávený víkend a jsem moc ráda, že jsem mamku přemluvila, aby za mnou přijela a konečně viděla Londýn. Doufám, že výlet, či já, ničím nezklamal a že si to užila:)) Mrkněte na fotky:) Snad se budou líbit.








































































Žádné komentáře