Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BEIGE JUMPER

Dneska bylo opět krásně, možná jeden z posledních teplých dnů?? Kdo ví, já toho ale využila a vytáhla na sebe jenom svetr, bez jakéhokoliv kabátu nebo bundy:) 




Většinou když jedu do Prahy, kde často i dost někde lítám a spěchám, je mi vždy vedro a jen lituji, že s sebou tahám nějaký kabát. Tento outfit sice v Praze focený není, ale bylo dnes opět tak krásně, že to bylo jen na svetr nebo miknu, pro někoho možná i jen na tričko. 
Tento svetru je ke všemu ještě docela dost silný a tím pádem dost zahřeje, takže na takovéto dny, kdy je 15-17 stupňů a slučníko, úplně ideální. 
Trochu jsem si pohrála s tou béžovou a sladila outfit jen do této barvy, kromě kalhot. Svetr je z H&M, stejně jako kabelka. Džíny z Bershky a botky Skechers z mého milovaného SNAPBACKS.CZ - odkaz na boty tady:) https://www.snapbacks.cz/26400-damske-boty-skechers-dlites-me-time-taupe/ 
Nebudu lhát, že se zase moc necítím a fotit se teda dvakrát nechtěla.. ten návrat do Česka a před Vánoci, vždy ztloustnu a dnes, jak jsem se viděla na fotkách, no co si budeme.. od zítra dietka :D A moje spolupráce s CACAO PRAGUE tomu taky nepřidává, nebudu lhát. Ty jejich dokonalý zákusky prostě musíte ochutnat, jsou fakt boooooooooooooooooží! Ale budu se teď učit = stres, v Londýně začnu zase zdravě jíst a snad to půjde dolu a budu ze seboou opět spoko, problémky:D 
Snad se bude outfit i fotky líbit a ENJOY:) 












Žádné komentáře