Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SKY GARDEN

Jak jsem psala již v předchozím článku, minulý víkend, pouze na dvě noci, přijela za mnou do Londýna mamka. Nikdy v Londýně nebyla a tak jsme musely dát pořádné tour po Londýně. 



Sky Garden jsem chtěla navštívit celé dva měsíce, co jsem byla v Londýně, ale vstup se musí předem bookovat a je popravdě dost těžké uspět. Vstupy přidávají každé pondělí v různou dobu a upřímně, hned jsou pryč. V červenci jsem navíc byla 2 týdny pryč, což mi hned ubralo možnosti, jelikož jsem se soustředila především na neděle, které mám volné. 
Každopádně se mi asi 14 dní před tím než mamka přijela podařilo vstup zabookovat a měla jsem z toho fakt radost, že se tam konečně podívám a dokonce to takhle spojíme. Mimochodem, vstup je zdarma, proto je taky o to dost velký zájem. Booking je co hodinu a na každou tu hodinu je myslím 75 míst. Oproti tomu The Shard, jenž je také velice známý a nachází se přímo naproti Sky Garden přes řeku, má vstup něco kolem 24 liber. Takže určitě doporučuji, pokud se chystáte do Londýna. Mrkněte, jaký je ze SKY GARDEN výhled a ENJOY:) 



























Žádné komentáře