Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PHOTOSHOOT FOR KIPLING IN PRAGUE

Protože jsem jela v březnu do Prahy kouknout se za rodinou a kamarády a tak celkově vyřešit pár věcí, společně s Kipling jsme se mimojiné dohodly na spolupráci a já zase mohla nafotit pro ně pár věcí.



Fotit jsem šla se svou bývalou spolužačkou z fakulty, Kristýnou, která dělá modelku profesionálně. Jako lokaci jsem vybrala Havlíčkovy sady, které naprosto zbožňuji. 
Musela jsem ale nejdříve vyzvednout produkty na focení, což byla celkově docela sranda.
V Praze jsem spala u bráchy v bytě, přičemž jsem do Prahy doletěla ve středu a byla tam do pátku. Jelikož jsem ale šla ve čtvrtek nečekaně pít, nakonec jsem ani nespala u bráchy, a tak jsem ráno v pátek musela vstávat hodně brzy, jet k němu, tam se nějak dát do kupy (spala jsem asi tři hodiny). Pak jela z Vinohrad, kde bydlí, na Václavák, kde jsem vyzvedla produkty, zpět směr Havlíčkovy sady, které jsou vlastně hned vedle Vinohrad. 
Po focení jsem jela k bratrovi, kde jsem si vzala svůj kufr, měla pak na Vinohradech schůzku, a pak s kufrem a největší taškou Kipling jela zase zpět na Václavák a pak už tedy hurá domu. 
Takže zábavné, dost náročené ráno kvůli tomu cestování řekla bych,  ale jsem moc ráda, že jsem Kristýnu zase viděla a doufám,že se fotky budou líbit! 

---

I went to shoot with my university friend Kristyna, who is a model. i chose Havlíčkovy sady as a location, as I just loooove that park. 
I picked up four products for the photoshoot, which was also funny. 
I was sleeping in my brothers flat while I was in Prague, but I went to drink on Thursday which wasnt planned at all and didnt sleep at my brothers at the end. So went back to my brothers flat in the early morning on Friday when the shooting was set on, got myself ready, went to pick up the products to Václavské náměstí, back to Havlíčkovy sady (which is close to Vinohrady where my brother lives), after shooting went to my brothers, grabbed all my stuff, went for a meeting, and then tok the products back to the store with my laguage, as I was going home that afternoon. But its just wasnt that easy just because of my lagugage and the bag which gave me at Kipling was just ridiculously big, that everyone was looking at me, what idiot I am which such a big bag like that haha.  
So super funny and busy morning, but I was super glad I saw Kristyna and hope the pics went well and you will like them!


















































Žádné komentáře