Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ALL BLACK OUTFIT

Kdo mě zná, nebude asi překvapený, že mama na sobě cel černý outfit, coz nosím poměrně často, jelikož prostě miluji černou. Normálně nosím převážně neutrální barvy jako černá, bill, hnědá, béžová atd. A celkově dost jednoduché outfit, kalhoty, tričko a jsem happy.




Přestože je toto spíše outfitový článek co se fotek týče, není tu moc co říci o outfitu. 
Ale myslela jsem si, že bych tentokrát tento článek použila jako můj deníček a napsala nějaké moje myšlenky. 
Zajímalo by mě, máte někdy dny kdy jste nabití energií, motivací, jak všechno zvládnete a docílíte všeho co chcete, a pak druhý den máte úplně opačnou náladu, jak je všechno "naprd"? Mně se to stává docela často, asi to souvisí i s tím, že jsem docela náladový člověk. 
Ale například dneska jsem editovala fotky, doháněla tak nějak vše co jsem potřebovala, zacvičila si večer jako každý den, ikdyž jsem přemýšlela že bych si dala volno dnes, a celkově byla taková namotivovaná. 
Ale někdy si prostě pak myslím, že si toho dávám na sebe až moc. Možná jsem si dala moc cílů, ale jsou to věci důležité jako zlepšit angličtinu, když tu vlastně v Londýně chci zůstat, najít pak dobrou práci. Zlepšit i instagram, zlepšit tělo. 
Ale pracuji tady jako part-time nanny, dělám momentálně dvě stáže kdy dělání věcí pro ně prostě čas zabere, a pak se snažit ještě dělat to svoje? Někdy prostě potřebuji aby měl den více jak 24 hodin, protože bych samozřejmě ráda byla i líná, nebo koukala na film, nebo spala, ale všechno tohle mi pak přijde jako ztráta času, když chci a potřebuji něco udělat, abych se zase posunula trochu. 
Každopádně normálně jsem docela uzavřený člověk a poprvé jsem tady na sebe něco prozradila, což normálně nedělám. Možná to bylo stále povrchové a ne moc do hloubky, ale dejte mi nějaký čas haha. Ale asi to tady jako deníček budu používat častěji a tak nějak mluvit o sobě, občas je totiž dobré to alespoň někam napsat, když to nemáte komu říci. 


---

So even though this is kind of an outfit article, there is not pretty much to say tbf. 
But was thinking just to use this article as my diary and write down some of my thoughts. 
Do you actually have some days when are you super motivated and full of enthusiasm and the other days you are so opposite and feel horrible about everything? Thats what I do have quite often. I am actually a really mood person so thats probably why as well. 
But for example today was a day when I had super good mood, was editing pictures, was doing some stuff to just catch up, high motivated about my goals this year etc. 
But sometimes I just feel I put too much on me. Maybe just chose to much goals, but I just want to get improve in stuff which are important to me like in English as I want to live here in London. I want to find a solid job this year here, want to do something with my instagram and stuff like that as well as improving body - exercising. 
Working here as a part time nanny, doing two internships and trying to reach these goals? Sometimes is just too much and would need a day to have more than 24 hours as I would like to be lazy sometimes and do nothing, but it seems to me like a waste of time then, when i need and want to do something. 
Anyway, I am normally a reserved person and this was a bit opening of myself which I normally dont do. It probably hasnt been to much deep, still a bit superficial, but I need some time haha. Might use this like my diary bit more often, because sometimes you just need to write it down to make yourself feel better. 

COAT - PULL&BEAR
JUMPER - ZOOT CZ
FAUX LEATHER TROUSERS - H&M
BOOTS - BATA CZ






























Žádné komentáře