Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BARCELONA

Jestě předtím než tento rok začal jsem si říkala, že bych konečně měla začat vice cestovat. Protože jsem do této doby jen pracovala nebo šetřila peníze. Coz je sice super, mít úspory, ale musím si život take trochu užíaat. 



Protože jsem do Barcelony chtěla už nějakou dobu a Stáňa tam taky ještě nebyla, tak jsme jely. 
Tam jsme letěly v úterý, protože moje rodina byla v té době na dovolné, a zpět jsme přiletěly v pátek, nakonec s dvou hodinovým zpožděním. 
Strávily jsme tam tak 3 noci. První den jsem na Airbnb ubytování dorazily kolem druhé hodiny odpoledne a než se dostaly ven, bylo kolem třetí hodiny. Braly jsme to ale jen takový pohodový den, kdy jsme se procházely po městě, šly na pláž a prostě chill. Po pláži jsme si šly nakoupit večeři a vzali jsme to jako takový obložený talíř se sýry, salámy a hroznovým vínem a samozřejmě víno na pití. 
Druhý den jsme se vydaly vidět místa jako je Sagrada Familia, Casa Batlo, Casa Mila nebo Park Guell. Popravdě jsme každý den hlavně chodily a každý den jsme tak nachodily 20km. A i přestože svítilo sluníčko, úplně teplo nebylo a tak když jsme druhý den směřovaly na večeři na pad thai, už nám byla doopravdy zima, především po celém dni venku. Pak jsme zase koupily víno na večer, taková klasika haha. 
Už plánujeme kam bychom se zase vydaly, jen takovéto malé výlety po Evropě, ale naprosto to stačí. 

---

And thats because I wanted to go to Barcelona and Stáňa also has never been to there and wanted to go, we went. 
We flew on Tuesday morning (as my family was also on a holiday at that time) and came back on Friday, actually were two hours delayed at the end. 
So we went there for three nights. The first day we actually came to our Airbnb accomodation at 2pm. Was there for like an hour and around 3pm finally got out, but it was just chilled the rest of the day, went to walk around the town, went to the beach and it was just a relaxed day. After the beach we just went to buy some dinner which we did like a sharing plate with cheeses and salamis, grapes and obviously wine to drink. And while we were having dinner, we planned our other two days in there. 
The second they we went off to things like Sagrada Familia, Triumf Arch, Casa Battlo, Casa Mila, Cathedral of Barcelona or Park Guell. We were actually walking everywhere so we walked 20km each day. Even it was super sunny while we were in Barcelona, it wasnt that warm and the evenings were quite cold especially after the whole day spent outside. So when we went to the restaurant to have pad thai, we were freezing. Wine every evening couldnt be missing haha. 
And the third day we went to see stuff like National Museum of Art, Magical Fountain, cable car and back to the beach. We also tried to enjoy food and we just took it quite easy, just wanted to enjoy we actually dont have to work for a bit. 
But we are already planning where we are going next, just small trips like that around Europe, but its totally enough. 























































































Žádné komentáře