Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MELANGE RESTAURANT

Kolikrát jsem říkala, že miluju snídaně? Určitě tak stokrát. Tak tahle snídaně, byla absolutně TOP!!



Jak jinak si zpříjemnit neděli, než skvělou snídaní? Myslím, že víkendy úplně volají po velkých snídaních a brunčích. Já to naprosto miluju, snídat bych mohla celý den, nejvíc jogurt s granolou a palačinky. Tentokrát jsme se ale rozhodly, že už konečně musíme dát pořádné waffle a Melange je to místo! 
Restaurace je relativně kousek od místa, kde bydlím, což pro nás bylo super. Jely jsme na snídani, a vlastně se to zvrhlo v brunch. 
Co musím jako první zmínit je interiér! Opravdu mě žádná restaurace interiérem nedostala tak, jako takto! Jen škoda, že se nenachází někde více v centru, protože by úplně v pohodě mohli konkurovat nějaké Elan Café apod. 
Já si dala waffle s borůvkami, jahodami a jogurtem (miluju borůvky a jogurt!!), latte a prosecco s džusem což bylo naprosto špičkové! Dominika waffle s nutelou, karamelizovaným banánem a marshmallow, také latté a kokosovo-ananasovou limonádu. Měly jsme ještě trochu hlad, protože jsme to vlastně chtěli pojmout i jako oběd, tak jsme si ještě napůl objednaly klasickou anglickou snídani. 
Všechno jídlo bylo naprosto luxusní, fakt jsme byla víc jak nadšená! I ten koktej. Nemám slov a těším se na příští návštěvu! Doopravdy doporučuji! 


--- 

How else to enjoy a Sunday than have a great breakfast? I think weekends are calling for great breakfasts and brunches. I absolutely love it, I could have breakfast all day long, mostly yogurt with granola and pancakes, just looove these. But this time we have decided that we must finally get the proper waffle and Melange is the place! 
The restaurant is relatively close to where we live, which was great for us. We went there for breakfast, and it actually turned into a brunch. 
What I must mention first is the interior! No restaurant really got me with the interior like this one! Just a pity that it is not somewhere more in the center, because they could perfectly concurate to cafes like Elan Café, etc. 
I had a waffle with blueberries, strawberries and yogurt (I love blueberries and yogurt !!), latte and prosecco with juice, which was absolutely top! Dominika had waffle with nutella, caramelized banana and marshmallow, also latte and coconut-pineapple lemonade. We were still a little hungry because we actually wanted to take it as lunch as well, so we ordered a classic English breakfast to share. 


http://melangerestaurant.co.uk/







































Žádné komentáře