Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MEDUSA BAGS

Juhuuuu, mám tu další spolupráci! Fakt mě tohle baví a doufejme, že to bude jen a jen přibývat (ťuk ťuk). Tentokrát přicházím s krásnými taškami MeDusa až z Izraele.  




Na MeDusa jsem narazila na instagramu, jak jinak, a jsem fakt ráda, že se tahle spolupráce uskutečnila!  

Vybrala jsem si k nafocení dva kousky a to konkrétně ledvinku (pounch bag) a černé psaníčko, které může být rovněž i jako crossbody (envelope clutch), oboje v černé barvě, jak jinak, ale prostě vím, že to unosím nejvíce. Materiál je PVC (ta struktura, pokud uvidíte na fotkách, kůže a podšívka vně kabelek z bavlny, naprosto kvalitní práce!  
Jednu z věcí jsem šla fotit už minulý týden s jednou au-pair z Polska (pro ty, co neví, jsem momentálně ještě v Anglii). Fotky bohužel ale nedopadly, respektive slečna neposlechla moje "rady", co si má vzít a ten její outfit ke kabelce absolutně nešel, a takový fotky jsem zveřejňovat nechtěla. Nové fotky jsem šla vyfotit toto úterý 21.8. 2018 s další holčinou a ty už se povedly a tak s nimi tady přicházím:)  
Mně osobně se fotky líbí, v MeDusa bags taky, tak snad se budou líbit i Vám. A já jen doufám, že to není jediná a poslední spolupráce s MeDusa bags!! Mrkněte na jejich věci, jsou prostě booooooooooooooooooží!  


https://www.me-dusa.com/  
tps://www.me-dusa.com/collections/clutches/products/envelope-clutch-black  
tps://www.me-dusa.com/collections/clutches/products/pouch-bag-black  


































Žádné komentáře