Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BLACK IN THREE WAYS

Tyto fotky vznikly tak nějak spontánně, když jsem si doma všimla, že se mi ve skříni sešly troje černé šaty, a přesto každé úplně jiné, co se týká střihů, látky apod. Proto jsem hned popadla foťák, vytvořila outfity a šla se vyfotit. 




Popravdě ani nevím, jak začít.Jak jsem psala, sešly se mi ve skříni troje černé, ale přece různé šaty. Než jsem se k vyfocení odhodlala trvalo sice déle, tenhle nápad jsem v hlavě nosila už déle, ale jelikož byl tenrkát pátek a nějak jsem byla líná cokoliv dělat, skočila jsem na zahradu a vyfotila tyto 3 outfity.

Říkám si pořád, že by to chtělo změnu a někomu říci, aby mě vyfotil, ale k tomu snad ani nidky nedojde:D. Ale tohle vyžadovalo i převlékání, a tahat věci někam s sebou by se mi moc nechtělo. Plus domlouvat se s někým atd., jsem taková, že si raději věci udělám sama a stejně, jde tu hlavně o outfity, ne o prostředí:))
Každopádně tady jsou fotky s třemi černými šaty, každé úplně jiné a vhodné k jiným příležitostem. Snad se Vám budou outfity a fotky líbit:)) 




















Žádné komentáře