Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CACAO PRAGUE


Jelikož jsem si v nedávný době fakt uvědomila, jakou cestou se chci vydat, čeho bych ráda dosáhla atd., tak kromě spoluprací s firmama s oblečením/obuví tady mám i spolupráci se skvělým Cacao Prague! 


Kdo mě sleduje na instagramu si už možná všiml, že jsem sdílela z Cacaa nějaké fotky, dávala fotky na stories a to právě kvůi tomu, že s nimi mám spolupráce. Samozřejmě mimo jiné i proto, že se mi tam líbí, chutná a tuhle restauraci bych doporučila i přesto, kdybych s nimi spolupráci neměla. 
Poprvé jsem do Cacaa vyrazila s kamarádkou Terkou, která ten den jako jediná měla čas, a obě jsem sáhly po mochitu. Já si dala borůvkové a Terka jahodové, které bylo sladší než to mé, ale oboje super. Úplně něco jiného, než to klasické mochito, které každý známe. Jelikož jsme tam byly jakoby na večeři, zvolila jsem jejich club sandwich s pečenými brambory a za mě bomba. Terča si dala řecký salát s kuřecím špízem a také ji moc chutnal! 
Podruhé jsem vzala mamku na oběd, jelikož jsme byly obě ve stejný den v Praze. K pití si mamča dala zelený čaj a já double latte a obě jsme k jídlu zvolily caesar salát s tím, že mamka s krevetami a já kuřecím masem, jelikož jsem na krevety alergická. Neodolala jsem a dala si ještě zákusek v podobě jogurtového dortu s borůvkami a bože, ten byl fakt dokonalý! 
Ještě k tomu salátu, jak jsem byla v Paříži, dala jsem si tam v restauraci k veřeři caesar salát, který byl ještě k tomu minimálně o polovinu dražší, než je v Cacau a měl hlavně do toho "Cacaovského" hodně, hodně daleko. Tak dobrý Caesar, chutově vyvážený, s výborným dresingem a krutony, jsem ještě nikdy nejedla a toto je fakt upřímná recenze. Co se týká obsluhy také nemám nejmenší námitku, takže všichni povinně do Cacaa, určitě stojí za navštívení!:) 




















Žádné komentáře