Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BOSTON - SECOND DAY

Druhý článek o Bostonu je tu! Ale zároveň i poslední, jelikož jsme v Bostonu strávili pouze dva dny, ale i tak super. Samozřejmě by bylo skvělý projít ještě trochu toho skvělého města a vyfotit to, co jsem viděla cestou taxíkem, ale tak třeba se ještě poštěstí:) 



Předpokládám, že zde se nebudu ani tak rozepisovat, jak minule, snad (haha).
Den začal skvělou snídaní ve Starbucks, zase, a ani tentokrát netrvalo tak dlouho vyhrabat se z hotelového pokoje. Už před 10 hodinou ranní jsme byli na cestě do dřív zmíněného akvária, kam jsem se s rodinkou nevydala. Jsou takoví více užívací, jako restaurace, právě tyhle nejrůznější věci jako akvária, muzea atd, kvůli dětem především, a já radši ujdu 10km a více, abych toho viděla co nejvíce a vyfotila hromadu fotek, kterýma pak můžu spamovat, haha. Takže jsem měla asi 2 hodiny na to, projít toho co nejvíce.
Trochu jsem se bála, abych se příliš nezatoulala a nepřišla pozdě, protože ten den jsme rovněž zase cestovali pryč, takže jsem se držela poblíž. No více asi z fotek a nemá cenu to okecávat:)
Po oněch 2 hodinách jsme se sešli před akváriem a jeli do restaurace, kde jsem si zase objednala burger. Prostě bych to mohla jíst pořád, i když bych byla asi 100kilová, řekla jsem si, že 2 dny nevadí a na Floridě bude dietka (nebyla:D). Záměrně jsme byli v restauraci kousek od stadionu Red Socks, kam jsme se po tom skvělém obědě šli projít. Nemohl chybět obchod se "suvenýry", kdy si kluci odnesli stylové kšiltovky, něco pro ně prostě:). Pak už jen následovala cesta do hotelu, sbalení posledních věcí a zase směr letiště a cestování.
Boston byl skvělý a fakt se mi tam hrozně líbilo, ještě bych si tam jeden den dala, abych vyfotila park kousek za tím, kde jsem byla, zajímavou budovu a Blossom street, která byla celá rozkvetla, plus vedla docela prudce do kopce a fakt to mělo své kouzlo, ale říkám, třeba se někdy poštěstí.
Jen musím ještě podotknout, jak zajímavý je, jak se počasí může rychle měnit. První den, sníh a největší zima, druhý den krásně sluníčko a jaro. To jsem trochu nechápala, ale samozřejmě jsem byla ráda, jelikož 
jsme si tak mohla víc procházení užít a hlavně vyfotit více fotek. Takže doufám že se budou líbit a enjoy:))












































Žádné komentáře