Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ZARA SKIRT

Tuto sukni a tyto fotky jsem pořídila minulý rok, kdy bylo zrovna zkouškové a i mě čekaly ještě 2 zkoušky. Nějak jsem dělala vše proto, abych se neučila. Jelikož nebylo ani nějak dobré období, a děly se takové zvláštní věci, snažila jsem se dělat vše proto, najít si nějakou jinou aktivitu než učení, kdy jsem na ty věci myslela, takže jsme jen a jen prokrastinovala, což nebyla úplně super metoda, jak zvládnout zkoušky, ale zvládla jsem je:). 




I když jsem před dobou, kdy tyto fotky vznikly, neměla sukni na sobě dobré tři roky, ne-li déle, i přesto jsem neodolala a v Zaře si koupila tuhle krásnou sukni. Všimla jsem si, že už minulý rok začaly být džínové sukně opět dost v módě a tak jsem i já neodolala a jednu si koupila, i přesto, že sukně opravdu nenosím. Ale musím přiznat, že jim postupem času přicházím na chuť, v zimě jsem si koupila midi sukni, která je jako normálně jarní/letní, jen v zimě jsem našla tu, kterou jsme dlouho dobu chtěla a uvažuju o koupi ještě jedné džínové.

Sukně je asymetrická, což mě dost baví a tak nějak ji to hezky ozvláštňuje, jen co mi na sukni fakt vadí, že dost často leze nahoru a tak si ji musím každým desátým krokem stahovat dolu, ale za mě super a doufám že se i Vám líbí, a rovněž i fotky. Enjoy:)













Žádné komentáře