Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

LÍDA

Sice jsou to dva roky (možná tři), kdy jsme s Lídou takhle poprvé vyrazily fotit. Vlastně to bylo snad mé první focení, které pokládám za to pořádné a které trochu odstarovalo moje snažení, i když to pořádně začalo tak půl roku zpátky. Nicméně, i přesto, že jsou to relativné "staré" fotky, mám je ráda a zaslouží si tu být. 



S Lídou se znám už od základky, sice jsme chodily každá do jiné, ale znaly jsem stejné lidi, přeci jen jsme obě bydlely ať už blíž, či dál od Sedlčan. Poté jsme chodily na stejnou střední, i když já na gympl a Lída na obchodku, vídaly jsme se alespoň na chodbách školy. V té době jsem se už věnovala focení, ale určitě ne tak jako teď. Každopádně nějak rok po střední jsem si pak psaly, že by bylo fajn spolu jít fotit. Já chtěla nějakou hezkou modelku (což Lída rozhodně je) a Lída zase nepohrdala nějakými hezkými fotkami, takže ideálka:) 
Tyto fotky byl foceny v březnu, takže zima nebyla už tak hrozná, ale přeci jenom si pamatuji, že nějakou teplejší bundu jsem ještě měla. Fotily jsme na Cholíně na molu někdy v dopoledních hodinách, což takhle ještě relativně v zimě, kdy svítilo sluníčko, vykouzlilo super světlo. V té době jsem vlastně měla i o něco horší objektiv, než mám teď. 
No jak jsem psala, mně se fotky hrozně líbí, i když své starší fotky většinou ráda nemám, nebo spíš nemám potřebu je zveřejňovat, tady jsem udělala výjimku a doufám, že se i vám budou líbit:) ENJOY:) 



































Žádné komentáře