Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANDYOU.CZ - PLAVKY

Jsem tak ráda, že se vůbec kdy uskutečnila spolupráce s https://www.andyou.cz/, protože díky tomu tu je i tato druhá, kdy jsem opět spolu s Kristýnou nafotily něco společně. První spolupráce byla taková "menší", celkově vyzkoušet, jak by oběma stranám spolupráce vyhovovala a šlo tam o nafocení podprsenky, kterou si mohla Kristýna nechat, ale tentokrát to byla spolupráce větší a vydaly jsme se nafotit plavky! 




Popravdě toto focení ze začátku nevypadlo dobře. Abych upřesnila, jak to myslím. Balíček s plavkami mi přišel v době, kdy jsem se učila na nejtěžší zkoušku a tak jsem plavky tak týden držela, protože jsem řekla, že až po zkoušce. To by bylo v pořádku.. Je také pravda, že nám trochu trvalo, než jsme se domluvily, ale nakonec jsme se domluvily na pondělí, kdy jsem se rozhodly pro lokalitu - bazén Podolí v Praze. 
Do bazénu jsem i psala, volala.. nic. Když jsme tam přišly, tak jsem se ještě před samotným placením vstupu zeptala, zda můžeme uvnitř fotit a paní nám rovnou řekla, že spíše ne, že by nás plavčík mohl vyhodit, jelikož by se mu to moc nemuselo líbit. Neriskovali jsme to a prostě jsme odešly a řekly, že to dáme jindy. Kristýně ani ten den nebylo dobře, naopak absolutně špatně a tak.. "všechno zlé je pro něco dobré".. 
A taky že jo!! Napsala jsem manažerovi od bazénu v Příbrami a dokonce byl tak skvělý, že mi hned nabídl, že bychom mohly fotit před otvíračkou, abychom tam byly jen samy dvě a nebyly okolo nás lidi. Bez váhání jsem řekla, že určitě beru a jsem za to tak ráda! 
Když jsme přijely a přišly k bazénu, byla jsme fakt unešená. Do bazénu jsem jezdila jako malá, ale hlavně i do toho vnitřního..A prostě to na mě udělalo hrozný dojem, nic extra zvláštního, ale tak moc se mi to líbilo!!! 
V průběhu focení za námi přišel i pan manažer a byl hrozně fajn a tímto mu po x děkuji, že nám toto vůbec umožnil!! 
Na focení jsme měly tak šestery plavky (teď nevím přesně). Když jsem pak na fotky doma koukla a vrhla se do úpravy, byla jsem z toho popravdě taková nesvá a nebyla si jimi jistá, ale v https://www.andyou.cz/ se moc líbily a tak snad se budou líbit i vám:)) 
(S Andyou.cz chystám další spolupráci do Londýna, tak se máte na co těšit:P).. ten shop a lidi jsou fakt božíííííí a mě ta spolupráce tak nesmírně baví a jsem za to fakt vděčná, tak určitě koukněte na jejich webovky.. protože ty věci.. Ooooo můj bože!! 















































Žádné komentáře