Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FLORIDA VIBES

Předchozí dva články byly o Bostonu, ale už tam jsem zmínila, že to nebyla jediná zastávka výletu, který jsem podnikla se svou hostfamily do Ameriky. Další byla právě Florida.



Na Floridu jsem s rodinkou přijela již v neděli večer, ale to bylo tak, že jsme přijeli na letiště, společně s s hostdaddym jsem vyzvedla auto, jeli nakoupit, domu, rychlá véča a spát, jelikož jsme všichni byli z cesty opět hotoví. 
Další den už to probíhalo normálně, ale byl to tu trochu stereotyp. Ráno snídaně, chvíli hraní si s klukama, zatímco se rodiče jsou projít, proběhnout, nebo jen tak odpočívají, bazén, oběd, volno, něco před véčou, véča, bathtime a bedtime. Takhle to tu tam bylo skoro každý den, ale ani mi to nějak nevadilo. 
Byl i den, kdy jsem právě neměla ani moc volna, ale pokud se pak naskytla nějaká volná chvíle,  hned jsem si to vynahradila a vyrazila ven. Rozhodla jsem se jít kupř. na molo, které vidím z bytu (mimochodem mola fakt miluju). Nebylo to nějak nic extra, ale jen tam sedět, užívat si sluníčka a nemyslet na nic,  bylo skvělý. A to nemluvě o chůzi v písku, když ti vlny naráží do chodidel, miluju to. 
Bohužel tam ani nebylo moc nikam jít, hostgrandpa mi sice řekl, že nedaleko má dům Trump, ale tam jsem se nakonec nevydala. Jinak to tam bylo plný hotelů a nic nijak skvělého, žádná zajímavost, památka, prostě jen tak pohodička a relax. Pak jsem si to zase vynahradila Washingtonem. Takže Florida nebyla ani tak moc o fotkách, ale spíš o užíván bazénu, sluníčka, nic nedělání, atd. 
Každopádně jsem ráda, že jsem se alespoň na procházky okolo vždy vydala a alespoň něco viděla a snad se budou fotky líbit:))






















































Žádné komentáře