Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WALT DISNEY WORLD

Ještě předtím, než jsem se spolu s rodinou vydala do Washingtonu, udělali jsme si menší výlet a trochu oživili náš pobyt na Floridě. Tento výlet směřoval do kouzelného světa Walt Disney World, kam jsem jeli samozřejmě kvůli dětem, ale musím říci, že i já jsem z toho byla nadšená.



Den začal klasicky snídaní, která ale proběhla bleskově. Vstávali jsem časně ráno, abychom byli kolem sedne na snídani a co nejdříve opustili hotel. 
Z hotelu Swan, kde jsme byli ubytováni, jsme se pomocí Disney Transportu přímo z hotelu dostali do samotného Magic Kingdom, asi za 15 min. Walt Disney World je samozřejmě obrovský a Magic Kingdom je jen jedna z jeho částí, ale asi nejvíce "proflákla". 
Byla jsem před lety v Disney Landu ve Francii a popravdě, je te skoro stejné, jen tam, pokud se nepletu, není právě tolik částí, ale jen ten Magic Kingdom a myslím že ještě něco vedle toho. Prostě menší verze, ale atrakce totožné. Když jsme dorazili, museli jsme projít kontrolou a poté, co jsme dostali kartičky, rodina měla sraz s průvodkyní. Nebyla to oficiální průvodkyně Disney Worldu (popravdě jejich cena za hodinu je šíleně vysoká), ale byla to průvodkyně na doporučení kamarádky hostmum. Hned, jak jsme se s ní sešli, vyrazili jsme rychle směr hrad. Tam jsme dorazili dřív a tak jsem asi 15 minut čekali na otevření atrakcí. Jakmile se "brány otevřely", všichni zuřivě letěli vstříc atrakcím a naše první zastávka byl Mine train. Pokud se nemýlím, druhou atrakcí byl The Barnstormer. Tam jsem se od rodinky odpojila a šla projít park a vyfotit pár fotek. 
Asi po necelých 2 hodinách jsem se k rodině zase přidala a obešla s nimi pár atrakcí jako The Small World, Jungle Cruise, Pirates of the Caribbean, Splash Mountain a Peter Pan´s Flight. Poté už jsme byli hladoví a unavení, takže jsem si dali oběd v restauraci kousek od poslední atrakce, jménem Columbia Harbour House. Poté jsme ještě šli na střelnici. Chtěli jsme vidět průvod, ale ten jsme zmeškali. Jelikož jsme byli fakt hotoví, rozhodli jsme se jet na hotel a po hodině zase zpět na onen průvod. Mně ještě z minulého dne, kdy jsem byla v ledovém bazénu, foukal vítr a ještě doplněnou o studenou klimatizaci, nebylo celý den v Disney Worldu nejlíp, takže i ta necelá hodinová pauza mi udělala o něco lépe. 
Průvod byl fakt hezký, viz foto. Myslím, že stálo za to se tam vrátit a vidět všechny postavičky. Jelikož bylo pak vážně krásně, navštívila rodinka ještě znovu atrakci jménem Buzz Lightyear´s Space Ranger Spin a protože měl hostdaddy ještě 3 fastpassy, šli jsme na Space Mountain, což mě fakt bavilo a snad jediná taková atrakce, která je víc pro dospělé. 
Tím, že mi nebylo nejlépe jsem to tolik neprožívala plus ještě v kombinaci s tím, že jsem snad skoro vše znala z Francie, ale stejně bylo super Disney World navštívit a teď fakt můžu říct, že jsem byla ve Walt Disney Worldu v Orlandu na Floridě:) 
Takže moc děkuji rodince, že mě vzali a třeba příště další z částí tohoto úžasného světa:) 











































Žádné komentáře