Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SPOJKA KARLÍN A CRUZ LETNÁ

Ivet v Praze znamená jediné... objevování nových restaurací.


No a nebyla bych to já, kdybych si zase vzala foťák a tentokrát zapomněla nabít. Respektive jsem si vůbec neuvědomila, že by mohl být vybitý, natož to zkontrolovat, takže jdeme do CRUZ na Letné a já musím fotit jen na mobil, achjo.

Nicméně v Cruz jsem si dala malinovou limonádu, slide klasický a jejich hranolky, které byly s lanýžem a vše chuťově moc super. Ivet si dala kuřecí a hovězí empanády a pak churros a taky limonádu, jen už fakt nevím kterou. :D Já chtěla zkusit empanadu tedy taky, furt jsem se nějak rozmýšlela až, že to tedy hecnu - chobotnici a rajčátka, nicméně tedy ta zrovna nechutnala nic moc. Takže doporučuji místo té spíš ten slider.

No a chuť z nic moc empanady mi hned zlepšilo vínko v naší oblíbené Cobře, kam vždy musíme, pokud jsme na Letný. 

A další den? V pátek dopoledne, nebo tedy hned ráno na 9, jsem zavítali konečně na snídani do Spojky v Karlíně, kde jsem si opět dala limonádu, tentokrát s passion fruit a vejce benedikt, a Ivet chai latte, jak taky jinak, a buchtičky s krémem. Jediné, co bych vytkla je, že u těch buchtiček byl ten krém vyhnaný espumou a tak než jsme dofotily, Ivet ten krém spadl a v podstatě z něj nic neměla. Takže hezký na efekt, ale jinak nic moc. Vejce benedikt a vše ostatní ovšem bylo super, tak snad někdy zase. 

Nicméně následující týden nás čeká výlet, takže už teď se můžete těšit na další článek a tentokrát s travelling tématikou. Zkusíte tipnout, kam vyrážíme?














 





Žádné komentáře