Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PROCHÁZKA JARNÍ PRAHOU

Den off znamená jediné... procházka jarní Prahou!


Jelikož jsem pracovala únor/březen fakt fakt dost.. (kdy taky ne, haha), zasloužilo si to den off. Byla to kombinace všeho - věděla jsem, že má být super počasí, mamce jsem furt dlužila jídlo ještě zpětně k narozeninám, máme takovou Velikonoční tradici jet do Prahy se projít, takže se to krásně vše spojilo a mamka přijela a my si udělaly hezkou první část dne v Praze. 

Jako kdybychom to vše měly vypočítané! Mamka přijela do Prahy v 9 ráno, vyzvedla jsem ji na nádraží a jely tramvají směr Švandovo divadlo. Tam vystoupily a šly se projít nahoru na Petřín a celkově parkem. Když jsme stoupaly nahoru, tak se postupně dělalo krásněji a krásněji (řikám, prostě vypočítané a počasí jak na objednávku). 

Nahoře u věže jsem si daly kafíčko, kdy začalo být fakt božsky! Náš cíl na Petříně byl ale jasný, a to vykvetlé stromy v sadech. 

Tam jsme sešly potom, co jsme ještě trochu vyšly z parku a šly směr Strahovský klášter a vyhlídku kousek pod hradem. Mamka tudy ještě nešla a bylo to fakt top zvolená cesta. 

Trochu mi je líto, že tu vůni stromů nelze přenést i přes fotky, protože to bylo zkrátka božský! 

A mrkněte hlavně na ten strom na konci, takhle bohatej a prostě... nemám slov. 

Takže super super dvě hodinky procházky takhle dopoledne a pak jsme si popoběhly k tramvaji, svezly se na Václavské náměstí a ještě přes Velikonoční trhy došly do Čestru, kam jsme šly na oběd. Dokonce jsem si raději rezervovala stůl na 11:30 (i když jsem fakt nemusela) a došly jsme tam naprosto přesně! Prostě time management haha a to i bez toho, aniž bychom nějak spěchaly, prostě vše jsme si to užívaly a šly v pohodě tempem. 

No a Čestr? Ten bude v dalším článku. 



















































 

Žádné komentáře