Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PASTA FRESCA

Ještě předtím, než sem nahodím včerejší jarní procházku a dokonalý oběd, nesmím zapomenou na návštěvu Pasta Fresca a hlavně Dominiky.



Domča (moje kamarádka letuška) zase po nějaké době zavítala do Prahy, a tak jsme se samozřejmě musely vidět! Viděly jsem se v pondělí po mé práci, sešly jsem se asi v 5, takže ideální na to, abychom pokračovaly v mém seznamu restaurací, které musím rozhodně navštívit a daly si v některé z nich véču. Měla jsem tam i Ambiente Pasta Fresca, jelikož ty fotky na jejich IG vypadají zkrátka skvěle.

Nedělaly jsme si rezervaci, že to zkrátka "hecneme" a teda měly tam pár posledních míst. Restaurace, když vstoupíte, tak vypadá doopravdy jen jako malá nudle, ale hodně sezení je pak dole po schodech, kde jsme seděly i my. 

Přeskočily jsme předkrm, věděla jsem, že bych to pak nesnědla, a objednaly si rovnou hlavní jídlo. K pití jsem si dala pomerančovou limonádu a Domča jablečný mošt, kterým byl zkrátka jablečný džus. Nesmím zapomenout ani na jejich amuse bouche - focaccia. 

Nicméně k hlavnímu jídlu jsem já sáhla po špagetách s mušlemi a krevetami a Domča si vybrala špenátové těstoviny s houbami a vlašskými ořechy. 

Ty její těstoviny byly fakt hrozně takové jemné, moc dobré. Ale tedy já měla chuť na mořské plody a ty moje byly právě i takové výraznější. 

Jak je restaurace v Celetné, opravdu snad všichni byli turisté. Jídlo bylo moc super, ale upřímně jsem možná čekala, že to bude něco víc, z čeho si sednu na zadek, že to bude dochucené jako toptop, ale tím nechci říct, že to bylo špatné, to vůbec ne, asi jen jsem čekala trošičku ještě víc. 

Ale pokud máte rádi Itálii, i tak doporučuju a to i právě kvůli poměru cena - kvalita. Super jsme se najedly a myslím, že i za dost fajn peníze. 
















 

Žádné komentáře