Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KOLEKTOR & MR. HOTDOG

Včera jsem se konečně zase po dvou měsících viděla s Ivet a co by to bylo za její návštěvu, kdyby nebyla spojena s jídlem.



Jak sama včera Ivet řekla, když se vidíme, je to o jídle. No, něco na tom bude. Ale proč si čas od času nedopřát něco dobrého a ještě s člověkem, který to ocení stejně, jako vy. 


A to je pro mě právě Ivet! A proč jsme se dva měsíce neviděly? Ivet byla na Kostarice a za chvíli mi zase zdrhá do Madridu na tři měsíce:(


Takže jsem si ji alepsoň užila včera a snad ještě jednou, než zmizí, přijede. 


Každopádně den jsme začaly v Kolektoru. Nejdříve jsme chtěly do Cafe Hrnek, ale tam neměli nic sladkého a bohužel my to sladké dost upřednostňujeme. Taky jsme to chvíli nemohly najít, kavárna vůbec není nijak označená, jsou to jen random dveře a tedy když jsme tam vešly, nikdo si nás nevšímal a naopak se k nám pak chovali dost zvláštně, takže už jen kvůli tomu jsem tam být nechtěla. 


V Kolektoru je fajn, že je to dost velké, a miluju světlo, takže světlý interiér u mě boduje!


Objednat si musíte klasicky u baru a počkat na nápoje, jídlo vám ale přinesou ke stolku dle čísla, které vám dají. Já si dala americano (nikdy jsem neviděla takhle ho podávat, viz fotka), ale chuťově super, no a Ivet klasicky Chai Latte. Obě jsme si daly lívance, měly být tedy původně meruňkové, minimálně to bylo na tabuli, ale asi to dělají podle toho co mají, a dostaly jsme švestkové. A za mě mega super! Fakt jsem si pochutnala.


Mezi jídlem jsme si daly malou pauzu a dojely se kouknout po krámech, jelikož jsem si chtěla něco zkusit, nicméně pak jsme se vrátily zpět na Letnou a šly do Mr. Hotdog. Tento víkend tam mají specialitku - krevety, které mě fakt lákaly, ale nejsem si jistá stále těmi plody, tak jsem nakonec vsadila na klasiku slider a dohromady jsme si daly hranolky se sýrem.


Ivet si dala Hotdog se zelím a vepřovým párkem, taky super, ale dávám asi přednost těm burgerům, nebo naopak klasickým hotdogům. K pití si Ivet dala citronádu a já víno. Vína tam ale mají pouze naturální, což se trochu divím, jelikož ne každý to může. Já je taky úplně tolik nemusím, na první dobrou je to takový cider, ale když to piju, tak mi to začne chutnat, jen je na mě fakt silné a hrozně mi dává, takže jsem tu skleničku vlastně fakt cítila.


Jídlo ale na jedničku, jak Kolektor, tak i Mr. Hotdog a úplně přemýšlím, zda nevyrazit někam na brunch i dnes. 


Co vy, zkusili jste už tato dvě místa a chutnalo vám?:)

































Žádné komentáře