Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KIPLING X ANNA SUI

Kipling znovu spojil své síly s módní návrhářkou Annou Sui.


A tohle je výsledek! Tedy jeden z mnoha. 

S Kiplingem mám barterovou spolupráci, oni mají rádi moje fotky, a já jejich produkty, takže je to skvělá kombinace a důvod na to, se spojit:)

Tentokrát mě oslovili s novou kolekcí v kolaboraci s Annou Sui, jak jsem již zmínila. Není divu, Anna Sui je jednou z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších newyorských návrhářek. 

Takto kolekce nicméně byla inspirována Anninou mentalitou "žij svůj sen",  jež obohatila o nádech rockové hvězdy a to celé ještě propojené s retro květinovým potiskem.

Původně jsem měla mít kufr, který je prostě božský, bohužel ale už nebyl a byla mi zaslána tato kabelka. Vypadá moc hezky, no ne? Každopádně já ji věnuji asi mamce, jelikož ta z ní byla tak nadšená, že ji unosí více než já, přece jen, moc nikam nechodím a do práce nosím tašku obřích rozměrů:D

Jak se líbí kolekce vám? Mě moc. Více o kolekci najdete tady.

---

And this is the result! Well, one of many. 

I have a barter with Kipling, they like my photos and I like their products, so it's a great combination and a reason to connect:)

This time they approached me with a new collection in collaboration with Anna Sui, as I mentioned before. No wonder, Anna Sui is one of New York's most popular and successful fashion designers. 

However, this collection was inspired by Anna's "live your dream" mentality, which she enriched with a rock star touch, all while still combining it with a retro floral print.

I was originally supposed to have a suitcase that was just divine. Unfortunately there was no more and this handbag was sent to me. It looks very nice, doesn't it? Anyway, I think I'm giving it to my mom as she was so excited about it that she can wear it more than I can, after all, I don't go anywhere that much and I allI wear is a giant sized bag to work, haha.

How do you like the collection? I love it. You can find more about the collection here.




















 

Žádné komentáře