Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SUNDAY PRAGUE

 Když jsem na víkend zůstala v Praze, musela jsem jít alespoň trochu fotit.



Upřímně jsem měla i pracovat, ale to se nějak nakonec nestalo, za což jsem vlastně byla fakt ráda. Už v pátek jsem měla asi od 5 večer fotit a to jsem nakonec zrušila, nebo spíš se to celé nějak zrušilo.


Tak jsem mohla jít alespoň na dříve ven a užít si taky pátek v Praze, což se mi moc neděje. Nejdříve jsem šla se Zuzkou do Cobry a pak jsme přejely ke Dvoum kohoutům, odkud jsem přijela domu až v 1 ráno.


Bylo by to v pohodě, kdyby sousedi tady neměli party do 6 do rána a mě to v 5 neprobudilo. To mi totálně rozhodilo spánek. Což na mě dost padlo asi v jednu odpoledne, kdy jsem začala být naprosto hotová. Kolem páté jsem si došla nakoupit a kromě dárku pro kamarádku, co jsem tu vyráběla celý víkend, jsem pak v sobotu už nic nedělala. 


Celý týden jsem byla dost unavená a v neděli mě to zasáhlo úplně a nešlo nic.


Dnes v neděli jsem se docela prospala, čekala jsem to lepší, ale alespoň něco. Celé dopoledne, tedy asi až do dvou jsem dárek dodělávala a pak ve tři šla se Zuzkou na hoďku na zmrzku.


Zuzi pokračovala na brusle s kámošem a já zase projít.


Jela jsem na Malostranskou, kde jsem vyšla schody a k hradu, kdy jsem to vzala ale zahradou, kde jsem byla poprvé a o které jsem ani nevěděla. A je to naprosto nejhezčí a byla jsem z toho fakt unešená! 

Musím říci, že ještě před procházkou jsem byla taková smutná, že zase sama a tak, ale pak jsem si tu procházku fakt užila a cítila se super.


Každopádně zahradu jsem prošla až na Petřín a Kinského zahradě. Pak se ještě prošla k Národnímu divadlu a odtamtud zase tramvají domu, dala véču a upravila fotku.


Jak jsem říkala, celý týden jsem byla šíleně unavená a i když bylo hezky a mohla jezdit doma na kole, asi jsem nakonec ráda, že jsem si trochu odpočinula, vyrobila ten dárek, na který bych stejně jindy čas neměla a trochu si zase i užila Prahu.


Tak krásný začátek týdne!






































Žádné komentáře