Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PETŘÍN WALK

Konečně jsem si zase sedla a našla čas na blog.



I když jsem změnila práci a říkala si, jak sem budu postovat více, zatím se tak moc neděje. Asi jsem toho měla trochu víc, než jsem čekala, a nebo spíš i fakt, že když mám čas fotit, tak je to víkend a dost často jsem na vesnici. Celkově ani nebylo moc hezké počasí poslední víkendy a když jo, tak jsem pracovala na zahradě.

Ale konečně jsem, po fakt dlouhé době, vytáhla foťák a šla něco pofotit. 

Dnešní ráno bylo takové líné. I když jsem poslední týden fakt unavená, tak jsem stejně nějak nedokázala spát déle a sama od sebe se vzbudila v 7 ráno. Nicméně jsem asi do 10 ležela v posteli, pak jsem si ale vyžehlila, zacvičila, uvařila a kolem druhé vyrazila ven, že se půjdu projít na Petřín a pofotit. Šla jsem ještě odnést balíček do zásilkovny a jako na potvoru potkala bráchu (bydlíme od sebe tak 7 min chůze).

Nakonec jsem šla s ním domu, že si odnese notebook a pojede za kámošem na Matějskou. Od něho jsem ještě chtěli jít pěšky, nicméně došli jsem na Náměstí míru a že se svezeme na Národní divadlo, odkud půjdeme směr Újezd a pak se odtrhne a pojede na Výstaviště.

Kámoš se ale nakonec zdržel docela dost a dopadlo to tak, že jsem si celou procházku na Petříně dala s bráchou, a já byla nakonec fakt dost ráda. Za prvé, že jsem ho vůbec viděla, i když vlastně nevím, proč jsem mu nenapsala, ale že jsem i nebyla sama a chodila tam s někým, a dali si takhle společně hezkou procházku:)

Kolem čtvrté jsme se pak rozdělili a já ještě vyrazila do nákupáku na Smíchov, kde jsem stejně moc nepochodila. Zkusila jsem ještě dojet na Floru, ale tam jsem taky nesehnala, co jsem chtěla. Takže nakonec směr domu s prázdnou, ale upřímně mi od neděle není nic moc. V pondělí jsem dokonce dávala HO, protože jsem fakt měla zvýšenou teplotu, v úterý jsem ale musela do práce a bylo toho ten den tolik, že jsem zapomněla na to, že mi něco je, pak v pohodě, ale teď se mi to zase nějak vrací, jak člověk zase není v tom vypětí a po procházce mám absolutně usmrkaný nos. 

Každopádně co si budeme, jsem nějaká divná. Asi je to z toho, že mi není 100% dobře, ale od minulého týdne to není ono. Jeden člověk mi chtěl v životě udělat trochu zle v životě, já byla vlastně dost ve stresu a vypětí z toho od minulého pondělí (proto taky ta nemoc po víkendu, když jsem se nad to povznesla a uklidnila). A od té doby mě to trochu zase nalomilo i v práci, zda jsem dobrá, asi nemám takové sebevědomí, co jsem měla předtím a nevím. Třeba se to jen špatně sešlo. a budu zase dobrá, teda jasně že budu, je teď mám takovou smutnou, na nic náladu, jsem unavená a vlastně vyčerpaná.

Ale lidi mě nestačí stále překvapovat, jak někdo dospělí řeší nějaké své vnitřní nedostatky, nespokojenost a zřejmě i osobní antipatie. A já jsem bohužel taková, že si věci dost beru a jsem z věcí špatná. Musím se ještě naučit mít věci více u zadku atd., ale to snad přijde věkem a zkušenostmi, ale stejně budu nad takovým chováním asi vždy nechápavě kroutit hlavou. 

Každopádně doufám, že se z této nálady vymaním brzo a bude zase vše ok a motivovaná Tereza se zase objeví:)

A omluvte mě na fotkách, dneska to nebyl nejfotogeničtější den, už jsem měla za sebou celé balení kapesníčků:D 
































Žádné komentáře