Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WEEKEND VIBES IN THE COUNTRYSIDE

Fíha, už jsou to zase dva týdny, co jsem nic nepublikovala.


Dneska to bude takové uvolněnější. Víkend 14 dní zpět jsem si chtěla odpočinou, ale ten pátek byl dost náročný, celé odpoledne focení a pak hned na oslavu Pringls, kdy jsem přijela domu ve tři ráno, takže sobota byla taková hodně o nic nedělání a neděle zase zpět do Prahy.


Tím pádem jsem si tento víkend chtěla odpočinou, ale trochu aktivněji a nějak si ten víkend pořádně užít. A to se stalo. V pátek jsem po práci někdy v 17:30 šla a sama od sebe jsem zametla naší půlku silnice od štěrku ještě ze zimy. Tím, že bydlíme v zatáčce tak máme 2x větší úsek než ostatní, ale tak moc jsem cítila potřebu pracovat. 


Pro ty, kteří nevědí, miluju práci okolo domu, na zahradě a uklízení. Beru to jako relax, kdy vypnu a na nic nemyslím, soustředím se jen na tu činnost. Pokud myslím, tak doopravdy jen kreativně a ne, že mě něco trápí apod. A samozřejmě mě baví ta práce jako taková. Jsem dost pracovitý člověk, v tom mě vycvičila i Anglie. Hlavně prací okolo domu navíc ještě pomůžu mamce, takže tím více se snažím tam jezdit a pomáhat, aby to nemusela dělat sama. 


Ale tu práci si pak děláme hezkou a odměňujeme se, takže v sobotu, kdy jsem vertikulovaly zahradu, sekaly trávu a stříhaly všechno možný, jsme si dali mezi vertikulací,sekáním a stříháním stromů/keřů kafíčko a koláčky, co jsem přivezla z Kus koláče a po té 4hodinové práci na zaharadě jsem si pak daly vínko a upekly buřty. Bylo navíc fakt krásně a přesně to jsem potřebovala, takhle si to užít, práce, sluníčko a pak taková ta vesnická pohoda. 


V neděli jsem odpoledne daly opět kafíčko a mamka udělala takové rádoby tiramisu a ještě udělaly něco málo na zahradě, no a já pak zase jela směr Praha. I jsem něco málo popracovala v sobotu večer a při cestě autobusem do Prahy, takže fakt produktivní víkend. 


Celkově se teď nějak, hlavně poslední týden, cítím skvěle, i přesto, že je kolem mě docela občas negativní energie, ale snažím se udržovat ve své bublině a snad to bude dobrý a možná i lepší a lepší. Tak uvidíme a nenechte si zkazit náladu tím nic moc počasím, co nás zase čeká. 















 


Žádné komentáře