Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

OBORA HVĚZDA

 Jelikož to nádherné počasí stále přetrvává, byl by fakt hřích nikam nevyrazit!



Dnes jsem vytáhla ven Mirka, za což jsem byla fakt ráda, protože jsme se i  docela dlouho neviděli. 


Ráno jsem vstala kolem 9:30, chtěla jsem si ještě udělat nějaké věci doma, uvařit, ale přemýšlela jsem, s kým bych odpoledne vyrazila na procházku. K mému štěstí byl Mirek volný a dokonce nám v hlavě vyběhlo stejné místo, kam bychom mohli vyrazit na procházku - Obora hvězda. Já tam ani nikdy nebyla, Mirek snad jednou, takže další místo v Praze ☑.


Cesta tam i zpět zabrala tak hodinu a půl dohromady, ale stálo to za to. Popovídali jsme, dali kafe, prošli se, a po procházce ještě zašli na jídlo do Loving Hut, jelikož nám po tom chození docela vyhládlo. 


Pofotili ještě nějaké fotky, takže já mám zase obsah, co vám sem hodit, prostě spojení příjemné s užitečným a jsem ráda, že nám tyhle procházky a malý výletíky s Mirunou začínají:)


Jakou jste měli neděli vy?


---


Today I finally went out with Mirek again, and I was so glad for it because we hadn't seen each other for quite a while. 



This morning I got up around 9:30, I wanted to do some things around home, to cook, but already in the morning I was thinking who I could go out with. Luckily for me, Mirek was free and we even had the same place in mind where we could go for a walk - Obora hvězda. I had never been there, Mirek maybe once, so another place in Prague ☑.


The trip there and back took about an hour and a half together, but it was worth it. We talked, had a coffee, walked around, and after the walk we went for a meal to Loving Hut, as we were quite hungry after the walking. 


We also took somee more photos, so I have some content to throw here, simply a combination of pleasant and useful and I'm glad that these walks and little trips with Mirek has started:)


How was your Sunday?






















Žádné komentáře