Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 14

 Tak co, je čas na další update?



Týden v nové práci, teda co vlastně! Už dva, jen první týden byl takový zaškolovací a dost teoretický. 

Po bývalé práci jsem si dala týden volna a bývala bych nejradši vzala ještě další až do konce února, ale nakonec jsem docela ráda, že to ani "nešlo", jelikož bych se fakt nudila. Jsem asi taková, že neumím tolik vypnout. 

Každopádně je to obrat o 180 stupňů a konečně se zase cítím super. Zajímavý je, že mi říkají i mí nejbližší kamarádi, že i zním totálně jinak, že ze mě cítí to, že jsem najednou v pohodě, ne vynervovaná, takže vlastně taky takový zpětný potvrzení, že jsem fakt udělala dobře, ačkoliv těch potvrzení tam bylo více:)

Je to nějak to, co od práce očekáváte. Jasně, beru to s rezervou, jsem tam chvíli, nevím, ale ty začátky jsou taky důležitý. Ale je to tak, že mě to mega baví, těším se do práce, ale zase vím, že skončím a prostě jdu ven s kamarádkama aniž bych musela v 10 večer být na počítači a ve stresu, že se bude něco dít. Můžu v klidu k doktorovi, na homeoffice a i když jde fakt o banálnosti, je to pro mě fakt důležitý mít tuhle svobodu. 

Lidi skvělí a za co jsem fakt ráda je, že jsem si lidsky sedla s mým šéfem a mám pocit, že ten můj názor je fakt důležitý. Toto jsem od agentury, co mi po půl roce tam odešel šéf, nezažila a je to věc, která mi fakt chyběla, mít nad sebou někoho, o koho se můžete opřít a od koho se můžete hodně moc učit. Já teď jen doufám, že to tak i zůstane a bude to práce, kde zůstanu 2-3 roky minimálně a kde budu fakt happy a myslím, že jsou tu dost slušný ambice, že to tak bude.

Ale aby tu bylo nějaké moudro, pokud se prostě někde necítíte, změňte to. Jde o vás a co si budeme, v práci trávíme vlastně nejvíce času a to, že někde budete nešťastní, vynervovaní, bude trpět vaše zdraví, protože dřív nebo později se to na něm prostě nějak podepíše, bude vlastně kontraproduktivní pro obě strany. Já jsem ráda, že jsem si konečně poprvé stála fakt za svým a jak jsem psala, nějak jsem v tomhle najednou dospěla, že už si prostě dupnu za svůj názor a za co, co chci já. 

Doufám, že se i vzhledem k aktuální situaci máte fajn. Já si tento víkend dávám chill, jelikož po zaškolování, jsem i každý den s někým byla, včetně víkendu a i když ráda vidím kamarády, jsem nějak i sociálně unavená, takže potřebuji lehkou regeneraci a nedělat nic. 


Fotky jsou od Lukáše Kozla




Žádné komentáře